Εθελοντές για το 2ο Διεθνή Διαγωνισμό και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ενεργό είναι, στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας, το εικονίδιο, μέσω του οποίου μπορεί κανείς να δηλώσει την επιθυμία να γίνει εθελοντής και να βοηθήσει στην προετοιμασία και τη διενέργεια του 2ου Διεθνούς Διαγωνισμού και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας, που θα διεξαχθεί από τις 11 έως τις 15 Οκτωβρίου 2017.

 Η συμβολή των εθελοντών στη μεγάλη επιτυχία που είχε ο πρώτος Διαγωνισμός, τον Οκτώβριο του 2015, υπήρξε σημαντική, όπως επεσήμανε σήμερα, Παρασκευή 5 Μαΐου 2017, ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Ηλιόπουλος, μιλώντας στους δημοσιογράφους. Ο Δήμος Καλαμάτας ευελπιστεί ότι και πάλι θα ανταποκριθεί στο κάλεσμά του σημαντικός αριθμός εθελοντών.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ ΟΛΑ
ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ

Ο κ. Ηλιόπουλος ανέφερε ότι οι προετοιμασίες για το 2ο Διεθνή Διαγωνισμό και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας, σε συνεργασία με την Interkultur, έχουν ξεκινήσει και ήδη έχουν υποβληθεί 13 συμμετοχές χορωδιών από 9 χώρες. Οι χορωδίες προέρχονται από τη Βραζιλία, την Κύπρο, τη Δανία, την Εσθονία, την Ελλάδα, τη Νορβηγία, τη Ρουμανία, τη Ρωσία και τη Μαλαισία, μέχρι στιγμής. Είναι προφανές ότι η συμμετοχή χορωδιών από όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης συμβάλλει στην ποικιλομορφία και αυξάνει το ενδιαφέρον του Διαγωνισμού.
Από πλευράς Δήμου Καλαμάτας, έχουν συσταθεί τέσσερις επιτροπές για την καλή προετοιμασία και την επιτυχή διενέργεια του Διαγωνισμού, με αντικείμενο τα οικονομικά και διοικητικά θέματα, καθώς και τους εθελοντές, την προβολή και επικοινωνία, τα τεχνικά θέματα και τα καλλιτεχνικά ζητήματα.
Οι χώροι στους οποίους θα διεξαχθεί ο 2ος Διεθνής Διαγωνισμός και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας είναι το Μέγαρο Χορού, το αμφιθέατρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος», το κλειστό γυμναστήριο «Τέντα», ενώ θα υπάρξουν πολλές εκδηλώσεις σε διάφορα σημεία της πόλης, όπως Συναυλίες Φιλίας και άλλες καλλιτεχνικές δράσεις.
Ο Διαγωνισμός θα ξεκινήσει την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017, με τη μεγάλη παρέλαση των χορωδιών στο κέντρο της Καλαμάτας και θα ακολουθήσει το διαγωνιστικό κομμάτι.
Για την προβολή του διαγωνισμού στην Ελλάδα και το εξωτερικό ετοιμάζεται από το Δήμο Καλαμάτας βίντεο και αφίσα.

a-parelash-xorvdivn_1.JPGa-parelash-xorvdivn_2.JPG

a-parelash-xorvdivn_2.JPGa-parelash-xorvdivn_3.JPG

a-parelash-xorvdivn_4.JPGa-parelash-xorvdivn_5.jpg

b-teleth-enarxhs_1.JPGb-teleth-enarxhs_2.JPG

b-teleth-enarxhs_3.jpgc-synavlies_1.jpg

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Workshop για τις δράσεις του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027 στο Επιμελητήριο Αρκαδίας

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου –...

ΕΦΕΤ: Ανάκληση παρτίδας καπνιστής πέστροφας

Στην ανάκληση παρτίδας καπνιστής πέστροφας προχώρησε ο ΕΦΕΤ, μετά...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο

Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλη Λιόλιο, υποδέχτηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, την Δευτέρα 22 Απριλίου. Κοινές δράσεις, αναπτυξιακά προγράμματα και αθλητικές υποδομές ήταν τα κυριότερα σημεία της συζήτησης, στην οποία συμμετείχαν και στελέχη της Ομοσπονδίας και της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Με διάθεση συνεργασίας για την προβολή, την ανάδειξη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο