Προετοιμασία για το 2ο Διεθνή Διαγωνισμό και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Από τις 11 έως τις 15 Οκτωβρίου 2017, θα πραγματοποιηθεί ο 2ος Διεθνής Διαγωνισμός και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας, από το Δήμο Καλαμάτας και το διεθνή πολιτιστικό οργανισμό Interkultur.

 Σε συνέχεια της εξαιρετικής επιτυχίας που είχε ο Διαγωνισμός του Οκτωβρίου 2015 και για την άρτια προετοιμασία και την επιτυχή διενέργεια του Διαγωνισμού του 2017, ο Δήμαρχος, με Απόφασή του, συγκρότησε Οργανωτική Επιτροπή, η οποία αποτελείται από αιρετούς και υπηρεσιακά στελέχη, που συνέβαλαν στην επιτυχία του προηγούμενου Διαγωνισμού.

Σήμερα, Τετάρτη 26 Απριλίου 2017, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη της Οργανωτικής Επιτροπής, στην οποία μετείχαν και στελέχη του Δήμου που υποστηρίζουν τη λειτουργία της. Ο Δήμαρχος έδωσε κατευθύνσεις και οδηγίες, ευχόμενος επιτυχή διεκπεραίωση του καθήκοντος που η Οργανωτική Επιτροπή ανέλαβε και, κατόπιν, συζητήθηκαν διάφορα πρακτικά ζητήματα.
Αργότερα, σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους, ο Δήμαρχος ανέφερε πως «η διαχείριση γίνεται από μία μεγάλη Οργανωτική Επιτροπή. Το Ωδείο έχει τον πρώτο λόγο και οι χορωδίες της πόλης, οι οποίες δουλεύουν για τον Οκτώβριο.
Υπάρχει ενδιαφέρον από χορωδίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και η Interkultur και οι οργανωτικές της δυνατότητες αποτελούν εγγύηση, ώστε να έχουμε ένα πολύ καλό διεθνές φεστιβάλ.
Τα έξοδα θα καλυφθούν από χορηγούς και από τον προϋπολογισμό του Δήμου Καλαμάτας».

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

Πρόσκληση σε Δημόσια Διαβούλευση

Σχετ.: α) Η υπ΄ αρίθμ. πρωτ. Οικ. 5400/07.11.2013 Απόφαση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας, όπως ισχύει, β) Ο Ν. 4177/2013, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, γ) Το υπ΄ αρίθμ. πρωτ. 6557/18.04.2024 έγγραφο της Αρμόδιας Υπηρεσίας, αναπόσπαστο μέρος της παρούσης. Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στη Διαβούλευση που θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 και ώρα 11:00 π.μ. στην

Bazaar βιβλίων και ειδών γραφικής ύλης από το ΠΙΟΠ

Mε αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου (23/4),...

Workshop για τις δράσεις του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027 στην Τρίπολη

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου –...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο