Αντιολισθηρός τάπητας σε δέκα ανοιχτά γήπεδα και υγρομόνωση στο Κολυμβητήριο στην Καλαμάτα

Σύμβαση υπέγραψαν ο Δήμαρχος και ο νόμιμος εκπρόσωπος του αναδόχου, σήμερα Πέμπτη 20 Απριλίου 2017, για την πραγματοποίηση του έργου με τίτλο: «Συντήρηση και εξοπλισμός αθλητικών εγκαταστάσεων».

Πρόκειται για εργασίες που αφορούν στην πλαστικοποίηση με αντιολισθηρό τάπητα του αγωνιστικού χώρου (δαπέδου) δέκα ανοικτών γηπέδων µπάσκετ, περιλαμβανομένης της γραμμογράφησης και βαφής. Ο προϋπολογισμός μελέτης είναι 40.000 € µε χρηµατοδότηση 25.000 € από ∆ημοτικούς Πόρους & 15.000 € από Σ.Α.Τ.Α., ενώ η σύμβαση που υπέγραψε η ανάδοχος ΑΛΦΑΕΡΓΚΟΣΠΟΡ ΑΕ είναι ύψους 33.561,59 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι ανάλογες παρεμβάσεις έγιναν σε ορισμένα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ, δοκιμαστικά και θα συνεχισθούν, καθώς υπήρξαν επιτυχείς.
Τα ανοιχτά γήπεδα µπάσκετ, όπου θα εγκατασταθεί αντιολισθηρός τάπητας, βρίσκονται στο 3ο, 6ο, 7ο, 13ο & 21ο ∆ηµοτικό Σχολείο Καλαµάτας, στο 2ο Λύκειο Καλαµάτας, στο Λύκειο Θουρίας, στο ∆ηµοτικό Στάδιο Καλαµάτας, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέδοντα και στις αθλητικές εγκαταστάσεις της «Τέντας». Τα γήπεδα είναι ασφαλτοστρωµένα και εν λειτουργία.
Αντικείμενο του ιδίου έργου είναι και η υγροµόνωση της πλάκας οροφής του κτηρίου αποδυτηρίων και λοιπών χρήσεων, στο Κολυµβητήριο Καλαµάτας.

DSCN0273_Medium.JPGghpedo-nedontos.JPGghpedo-parko.JPG

ghpedo-parko.JPGghpedo-stadio.jpg

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χορηγός η Παγκρήτια Τράπεζα στην έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», έχει κερδίσει πλέον τη θέση της...

Καιρός: Ο πιο ζεστός Μάρτιος των τελευταίων 14 ετών

Καλοκαίρι θυμίζει ο καιρός σε συνδυασμό με την αφρικανική...

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου αντιπρόεδρος των Δημοκρατών του Λοβέρδου

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου είναι από σήμερα ο αντιπρόεδρος του...

Με ρεκόρ συμμετοχών το Ράλλυ Σπριντ «Μολών Λαβέ» στις Καρυές

Η αγωνιστική χρονιά για τους χωμάτινους αγώνες του 2024...
Μετάβαση στο περιεχόμενο