Νέα απορριμματοφόρα και σάρωθρο με leasing στην Καλαμάτα (pics)

Ετοιμάσθηκαν για το Δήμο Καλαμάτας και θα του παραδοθούν στις προσεχείς ημέρες δύο απορριμματοφόρα οχήματα και ένα σάρωθρο, που αποκτήθηκαν μέσω χρηματοδοτικής μίσθωσης (leasing) διάρκειας 5 ετών και ύψους 562.000 ευρώ χωρίς ΦΠΑ 24%. Ανάδοχος είναι, κατόπιν διαγωνισμού, η εταιρεία Α. Καούσης ΑΕ.

Το πρώτο απορριμματοφόρο είναι τύπου πρέσας με χωρητικότητα 16 κυβικά μέτρα. Το δεύτερο έχει τα ίδια χαρακτηριστικά, ενώ είναι εξοπλισμένο και με γερανό οροφής για υπόγειους κάδους. Το αναρροφητικό σάρωθρο έχει χωρητικότητα 4 κυβικά μέτρα.
Μετά την αποπληρωμή των μισθωμάτων, με αντίτιμο ύψους ενός ευρώ, τα οχήματα αυτά θα περιέλθουν στην κυριότητα του Δήμου Καλαμάτας.
Με τον τρόπο αυτό, ο Δήμος Καλαμάτας θα αποκτήσει αναγκαίο σύγχρονο εξοπλισμό χωρίς άμεση δέσμευση χρηματικών πόρων, αλλά με αποπληρωμή σε βάθος πενταετίας.

16KM-.jpg16km_1.jpg

16km_2.jpg16km_3.jpg

geranoforo_1.jpggeranoforo_2.jpg

sarothro_1.jpgsarothro_2.jpg

sarothro_3.jpg

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: Aπολογισμός του πρώτου τριμήνου της θητείας του

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη...

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη με ευθύνη τα αντικείμενα Συντονισμού-Οικονομικών-Προγραμματισμού, Χρήστου Λαμπρόπουλου και του Εκτελεστικού Γραμματέα, Γιώργου Σπίνου, προχώρησε σε συνάντηση με τους δημοσιογράφους των Μέσων Ενημέρωσης της Πελοποννήσου, την Πέμπτη 28 Μαρτίου, στην Τρίπολη, στην οποία έκανε τον απολογισμό του πρώτου τριμήνου της θητείας του, απάντησε σε ερωτήσεις για όλα

Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης: Θεματικές ξεναγήσεις με τίτλο «Κύπρος το θαύμα του Ελληνισμού»

Το Πολεμικό Μουσείο/Παράρτημα Τρίπολης, σε συνεργασία με τη φιλόλογο...
Μετάβαση στο περιεχόμενο