Στην Καλαμάτα το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Δημαρχείο επισκέφθηκαν, σήμερα Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017, οι εκπρόσωποι των ναυταθλητικών σωματείων Ν.Ο. Καλαμάτας «Ο Ποσειδών», Χρήστος Τσάμης, και ΝΑΣΚ «Αίολος», Παναγιώτης Δρακόπουλος, και συναντήθηκαν με το Δήμαρχο Καλαμάτας, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας.

Οι παράγοντες του ναυτικού αθλητισμού ενημέρωσαν τον Π. Νίκα ότι η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία ανέθεσε στα ανωτέρω ναυταθλητικά σωματεία τη διοργάνωση του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Νοτιοδυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων έτους 2017 στην ιστιοπλοΐα.

Τόνισαν, δε, ότι μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή εδώ του ίδιου πρωταθλήματος το 2015 και του πανελληνίου κυπέλλου ιστιοπλοΐας Optimist 11 χρόνων το 2016, μπήκαν γερά θεμέλια για την ανάπτυξη της Καλαμάτας ως πανελληνίου ναυταθλητικού κέντρου.
Η προαναφερθείσα ιστιοπλοϊκή αγωνιστική δραστηριότητα θα διεξαχθεί από τις 2 έως τις 5 Μαρτίου 2017, με περίπου 200 σκάφη, ενώ αναμένεται να έλθουν πάνω από 350 αθλητές, γονείς και συνοδοί, που θα παραμείνουν στην πόλη και την περιοχή της για τέσσερις ημέρες. Τα οφέλη για τον τουρισμό και την προβολή της Καλαμάτας και της περιοχής της είναι προφανή.
Ο Δήμος και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Καλαμάτας θα υποστηρίξουν εμπράκτως ως συνδιοργανωτές τη διεξαγωγή των αγώνων του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Νοτιοδυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων έτους 2017 στην ιστιοπλοΐα, που θα διεξαχθεί στην Καλαμάτα.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024 appeared first on .

Συνελήφθησαν 19 άτομα σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο