Aπομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων στον Δήμο Καλαμάτας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμαρχος και ο νόμιμος εκπρόσωπος του αναδόχου υπέγραψαν σήμερα, Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017, σύμβαση για την απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων. Πλειοδότης σε σχετικό διαγωνισμό είναι η εταιρεία με την επωνυμία «Μεγρέμης Δημήτριος & Σία Ε.Ε.», που προσέφερε για τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα 91 €/όχημα και για τα δίκυκλα 22,75 €/δίκυκλο.

Η πλειοδότρια εταιρεία θα περισυλλέγει με δικά της μέσα (γερανούς) και προσωπικό τα εγκαταλελειμμένα οχήματα εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Καλαμάτας και εν συνεχεία θα τα οδηγεί σε περαιτέρω επεξεργασία, αξιοποίηση, τεμαχισμό και τελική διάθεση. 
Η χρονική διάρκεια της σύμβασης συμφωνήθηκε σε 2 έτη, ήτοι από 20/01/2017 έως και 19/01/2019 με δυνατότητα επέκτασης – ανανέωσης για ένα έτος, εάν το επιθυμούν αμφότεροι οι συμβαλλόμενοι.
Επισημαίνεται προς τους πολίτες ότι απαγορεύεται να αφήνουν οχήματα χωρίς αριθμό κυκλοφορίας στους δρόμους και ότι αυτά θα απομακρύνονται από τον εργολάβο ανακύκλωσης.
- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: «Οραματιζόμαστε τον τόπο μας, την Πελοπόννησο, σε ρόλο σημαιοφόρου»

Στην εκδήλωση του επιμελητηρίου Κορινθίας με θέμα: «Από την Ευρώπη των κρίσεων, στην Ευρώπη των λύσεων», παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, την Τετάρτη 17 Απριλίου. Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων, παρουσία, ως κεντρικού ομιλητή, του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής Μαργαρίτη Σχοινά, ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στο ρόλο της Πελοποννήσου

Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Με χαιρετισμούς εκ μέρους της κυβέρνησης και των κομμάτων,...

Νεκρός 22χρονος δικυκλιστής μετά από σφοδρή σύγκρουση με Ι.Χ στην Π.Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου

Νεκρός ένας 22χρονος δικυκλιστής από την Κόρινθο. Η μηχανή...

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικά ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Η γυναικεία ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ επικράτησε με 3-0...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο