Η ηγεσία του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο Δημαρχείο Καλαμάτας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Δημαρχείο επισκέφθηκε σήμερα, Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Κωνσταντίνος Μασσέλος, ο Πρόεδρος του Τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών, Αναπληρωτής Καθηγητής Νικόλαος Ζαχαριάς, καθώς και τα στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου, Σοφία Σταυροπούλου, Διευθύντρια και Παναγιώτης Παπαδόπουλος, οι οποίοι συναντήθηκαν με το Δήμαρχο.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν η πορεία του Πανεπιστημίου, οι προοπτικές και τα προβλήματά του, ιδίως δε η έλλειψη χώρων. Από το Δήμαρχο υπήρξε δέσμευση για βοήθεια προς το Πανεπιστήμιο στον τομέα της αύξησης της κτηριακής υποδομής του.

Συγκεκριμένα, ο χώρος που έχει δοθεί στο Πανεπιστήμιο στο Ανατολικό Κέντρο και βρίσκεται δυτικά των κτηριακών εγκαταστάσεων, θα χρησιμοποιηθεί για την ανέγερση συμπληρωματικών κτηρίων, με καθαίρεση των προκατασκευασμένων οικίσκων που υπάρχουν εκεί.

panepistimio kalamata

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο