Ειδήσεις Καλαμάτα

Δήμος Καλαμάτας

Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018, τα εγκαίνια λειτουργίας του Κέντρου Εξυπηρέτησης-Υποστήριξης Δανειοληπτών Καλαμάτας από τον Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρη Παπαδημητρίου, τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών Γεώργιο Κατρούγκαλο, τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους Φώτη Κουρμούση και το Δήμαρχο Καλαμάτας…
Την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018 και ώρα: 11.30 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του Κέντρου Εξυπηρέτησης – Υποστήριξης Δανειοληπτών (ΚΕΥΔ) Ν. Μεσσηνίας από τον υπουργό Οικονομίας, Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο οποίος θα συνοδεύεται από τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών, Γιώργο Κατρούγκαλο και τον…
Ο Δήμος Καλαμάτας καλύπτει με κολατσιό περίπου 500 μαθητές και μαθήτριες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, από οικογένειες που έχουν ανάγκη.
Από 1ης Φεβρουαρίου 2018 θα λειτουργεί ιδιώτης τα δημοτικά πάρκινγκ της Καλαμάτας, καθώς υπογράφηκε η σχετική σύμβαση, σε συνέχεια διαγωνισμού.
Με εντολή του Δημάρχου παραδόθηκε στο Κέντρο Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Μεσσηνίας εξοπλισμός πληροφορικής, προερχόμενος από το καταργηθέν ΚΕΚ του Δήμου Καλαμάτας, ως εξής: 11 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, 9 οθόνες, 15 πληκτρολόγια κ.λπ.
Πολλές διαρρήξεις και κλοπές έγιναν στην Τοπική Κοινότητα Πηδήματος του Δήμου Καλαμάτας κατά την περίοδο 7 – 17 Ιανουαρίου 2018, σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν κάτοικοι.
Το ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας «Ο Ποσειδών» επισκέφθηκε το βράδυ της Δευτέρας 15 Ιανουαρίου 2018 το ιστορικό Δημαρχείο και συναντήθηκε με το Δήμαρχο Καλαμάτας.
Μεγάλο ενδιαφέρον εκδηλώνεται για το 6ο Καλαματιανό Καρναβάλι 2018, όπως ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου σήμερα, Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018, ο Πρόεδρος της Καρναβαλικής Επιτροπής Παναγιώτης Γιαννόπουλος.
Η Αυτού Εξοχότης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος θα λαμπρύνει με την παρουσία του τις τελετές για τον εορτασμό της Πολιούχου της Καλαμάτας, Παναγίας Υπαπαντής, την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018.
Η πρώτη εκδήλωση του 6ου Καλαματιανού Καρναβαλιού 2018 πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου και ήταν ένα πάρτι στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.
Σελίδα 1 από 131

logo