Επίσκεψη εργασίας Δ/ντη Ανάπτυξης Π.Ε.Μεσσηνίας στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας πραγματοποίησε επίσκεψη εργασίας ο Δ/ντης Ανάπτυξης της Π.Ε. Μεσσηνίας κ. Κων/νος Βασιλόπουλος.

Ο κ. Βασιλόπουλος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. για την πρόσκληση και τους ενημέρωσε διεξοδικά για θέματα που αφορούν την υπηρεσία του, ενώ ζήτησε την στενή συνεργασία με το φορέα για την έγκαιρη και ορθή πληροφόρηση των επαγγελματιών.

Επιπροσθέτως, αναφέρθηκε διεξοδικά στο θέμα του σφραγισμένου τυποποιημένου ελαιολάδου στους χώρους εστίασης και τι ακριβώς προβλέπει η νομοθεσία.

Εκ μέρους του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, ο πρόεδρος κ. Βαγγέλης Ξυγκώρος, ευχαρίστησε θερμά τον κ. Βασιλόπουλο για την παρουσίαση και τον διαβεβαίωσε πως θα υπάρξει αγαστή συνεργασία με την Δ/νση Ανάπτυξης της Π.Ε. Μεσσηνίας προς όφελος των επιχειρηματιών – μελών του Επιμελητηρίου.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο