Επιμελητήριο Μεσσηνίας:«Αίτημα ένταξης επιχειρήσεων “Τυποποίησης και Εξαγωγής Ελαιολάδου” στο πρόγραμμα ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΕΞΩ»

Άμεση τροποποίηση της πρόσκλησης του προγράμματος «ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΕΞΩ» ζητά το Επιμελητήριο Μεσσηνίας από τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Αλέξη Χαρίτση

Με την παρούσα επιστολή ζητούμε την άμεση τροποποίηση της πρόσκλησης του προγράμματος «ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΕΞΩ», που στοχεύει στην προώθηση της εξωστρέφειας των ελληνικών μεταποιητικών επιχειρήσεων, καθώς εξαιρούνται από αυτό οι επιχειρήσεις Τυποποίησης και Εξαγωγής Ελαιολάδου.
Ένας κλάδος, ύψιστης σημασίας για την εθνική μας οικονομία, που οφείλει να προβληθεί μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος, προκειμένου να διασφαλιστεί η θέση του προϊόντος στο εξωτερικό και να ισχυροποιηθούν οι προοπτικές του, μέσω της ενίσχυσης των εξαγωγών Επώνυμων Τυποποιημένων Προϊόντων.
Με την βεβαιότητα ότι θα ενταχθούν, το συντομότερο δυνατόν, στο πρόγραμμα «ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΕΞΩ» και οι επιχειρήσεις Τυποποίησης και Εξαγωγής Ελαιολάδου, προτού εξαντληθούν οι πόροι, λόγω του ότι ισχύει σειρά προτεραιότητας κατάθεσης των αιτήσεων χρηματοδότησης, αναμένουμε τις δικές σας ενέργειες.
Με εκτίμηση,
Βαγγέλης Ξυγκώρος
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Μεσσηνίας

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης: Θεματικές ξεναγήσεις με τίτλο «Κύπρος το θαύμα του Ελληνισμού»

Το Πολεμικό Μουσείο/Παράρτημα Τρίπολης, σε συνεργασία με τη φιλόλογο...

Χορηγός η Παγκρήτια Τράπεζα στην έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», έχει κερδίσει πλέον τη θέση της...

Καιρός: Ο πιο ζεστός Μάρτιος των τελευταίων 14 ετών

Καλοκαίρι θυμίζει ο καιρός σε συνδυασμό με την αφρικανική...
Μετάβαση στο περιεχόμενο