Καλαμάτα: Δικαστική δικαίωση για συμβασιούχο -Απολύθηκε από «πράσινο» συνδικαλιστή (έγγραφο)

Στην εργασία του επιστρέφει συμβασιούχος στην καθαριότητα του δήμου Καλαμάτας ο οποίος κέρδισε προσωρινή διαταγή του Πρωτοδικείου Καλαμάτας.

Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος ήταν επικεφαλής της επιτροπής αγώνα πού συντόνιζε τις κινητοποιήσεις των συμβασιούχων στην καθαριότητα, το καλοκαίρι, και, όπως προκύπτει από το έγγραφο που δημοσιεύει η aftodioikisi.gr, είχε απολυθεί μετά από αναφορά του διευθυντή καθαριότητας και πρώην στελέχους της «πράσινης» συνδικαλιστικής ηγεσίας της ΠΟΕ ΟΤΑ Γιάννη Παπαδόπουλου.

Να σημειωθεί ότι την ημέρα συζητήσης των ασφαλιστικών μέτρων στο Δικαστήριο το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Μεσσηνίας στο οποίο είναι πρόεδρος ο Ευστράτιος Χρυσαφίδης, στέλεχος της «πράσινης» ΣΥΝΑΝ και πρόεδρος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ-ΟΤΑ, αντί να βρίσκεται στο πλευρό του εργαζόμενου είχε συνάντηση με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Δημοσίευμα της «Ελευθερίας» Καλαμάτας

ht

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με ρεκόρ συμμετοχών το Ράλλυ Σπριντ «Μολών Λαβέ» στις Καρυές

Η αγωνιστική χρονιά για τους χωμάτινους αγώνες του 2024...

Κορινθία: Αγρότης τραυματίστηκε σοβαρά από φρέζα

Ηλικιωμένος άνδρας εγκλωβίστηκε σε γεωργικό ελκυστήρα (φρέζα) εν ώρα...

Αλλαγή προγραμματισμένης κίνησης Κέντρου Κοινότητας Νότιας Κυνουρίας

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του προσωπικού της...

Κέντρο Κοινότητας | Αλλαγή προγραμματισμένης κίνησης

Ενημέρωση Η προγραμματισμένη κίνηση (29/3/2024) στον Δήμο Τρίπολης, μεταφέρεται λόγω άδειας του οδηγού τηςκινητής μονάδας, από τις 29/3/2024, για την Δευτέρα 1/4/2024.
Μετάβαση στο περιεχόμενο