Καμμένος για μητροπολίτη Μεσσηνίας: “Μου έστελνε τετράδια με ρουσφέτια για φαντάρους!” (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ένα νέο επεισόδιο στην κόντρα μητροπολίτη Μεσσηνίας και υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, παίχτηκε τα ξημερώματα της Τρίτης.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/AwVjXMYWAyk” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Ειδικότερα, σε συνέντευξη που παραχώρησε ο δεύτερος στην εκπομπή «Αυτοψία» του τηλεοπτικού σταθμού Alpha με θέμα τις Ένοπλες Δυνάμεις, αναφέρθηκε σε κάποιο σημείο σε στρατόπεδα που θα κλείσουν το Σεπτέμβριο, σύμφωνα με τη νέα οργανωτική δομή που προτείνει το ΓΕΕΘΑ.

Ο κ. Καμμένος είπε πως οι στρατεύσιμοι, αντί να χάνουν 45 ημέρες σε κέντρο εκπαίδευσης, θα πηγαίνουν κατευθείαν στα κέντρα των μονάδων που θα υπηρετήσουν τη θητεία τους «και έτσι θα γλιτώσουμε γύρω στα 20 εκατομμύρια από μεταθέσεις. Ανοίγανε στρατόπεδα σε περιοχές που κινδύνευαν μόνο από τον Ομέρ Βρυώνη».

Αναφερόμενος στο κλείσιμο αυτών των στρατοπέδων και στο πολιτικό κόστος, δήλωσε ότι όσα δεν είναι χρήσιμα, θα κλείσουν και αναλαμβάνει ο ίδιος την πολιτική ευθύνη.

Στη συνέχεια της απάντησής του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας δήλωσε ότι μέχρι το Σεπτέμβριο η νέα οργανωτική δομή που προτείνει το ΓΕΕΘΑ θα έχει εφαρμοστεί.

Όπως υποστήριξε ακόμη, το να φυλάμε αυτή τη στιγμή στρατόπεδα για να μη στεναχωρηθεί ο δήμαρχος δε γίνεται. Γι’ αυτό- είπε- δέχεται επιθέσεις περίεργες από αυτούς που είχαν μάθει να λειτουργούν με το ρουσφέτι.

Ο μητροπολίτης Μεσσηνίας και τα τετράδια

Ειδικότερα, ο κ. Πάνος Καμμένος ανέφερε για το μητροπολίτη Μεσσηνίας ότι του επιτίθεται συνεχώς, διότι τα τετράδια με τα ρουσφέτια που του έστελνε, ο ίδιος δεν τα ικανοποιεί.
Σε διευκρίνιση που ζήτησε ο Αντώνης Σρόιτερ για το αν ο Μεσσηνίας έστελνε τετράδια με ρουσφέτια, ο Πάνος Καμμένος είπε ότι έστελνε ολόκληρα τετράδια. Επίσης, είπε ότι οι άλλοι το κατάλαβαν, αλλά ο μητροπολίτης αποφάσισε ότι θα επιτεθεί στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, γιατί θέλει να έχει τρία στρατόπεδα και ένα βιβλίο ρουσφέτι. Αυτό, όπως είπε ο υπουργός, δε γίνεται.

Η απάντηση της Μητρόπολης Μεσσηνίας

Η Μητρόπολη Μεσσηνίας, με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το πρωί, απάντησε στον υπουργό Εθνικής Άμυνας λέγοντας ότι υστερεί σε σοβαρότητα, λόγων και έργων.
Ακολουθεί η απάντηση της Μητρόπολης:
Με όσα ανέφερε και με τα επιχειρήματα που ανέπτυξε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος, στην εκπομπή «ΑΥΤΟΨΙΑ» του Τηλεοπτικού Σταθμού ALPHA, της 16ης Μαΐου 2017, σχετικά με το πρόσωπο του Σεβ. Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου, επιβεβαιώνει για μία φορά ακόμα το έλλειμμα σοβαρότητας, λόγων και έργων που τον χαρακτηρίζουν.
Μοναδικό και αποκλειστικό κριτήριο του ενδιαφέροντος και των ενεργειών του Σεβ. Μητροπολίτου Μεσσηνίας είναι το καλό, η πρόοδος και η ευημερία του ποιμνίου του και της τοπικής κοινωνίας.
Στον κύριο Υπουργό απλά υπενθυμίζουμε τη λαϊκή ρήση «τα στερνά τιμούν τα πρώτα».

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

Πρόσκληση σε Δημόσια Διαβούλευση

Σχετ.: α) Η υπ΄ αρίθμ. πρωτ. Οικ. 5400/07.11.2013 Απόφαση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας, όπως ισχύει, β) Ο Ν. 4177/2013, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, γ) Το υπ΄ αρίθμ. πρωτ. 6557/18.04.2024 έγγραφο της Αρμόδιας Υπηρεσίας, αναπόσπαστο μέρος της παρούσης. Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στη Διαβούλευση που θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 και ώρα 11:00 π.μ. στην

Bazaar βιβλίων και ειδών γραφικής ύλης από το ΠΙΟΠ

Mε αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου (23/4),...

Workshop για τις δράσεις του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027 στην Τρίπολη

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου –...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο