Δήμος Πύλου - Νέστορος

Το ευχαριστώ του Δήμου Πύλου Νέστορός στην Πυροσβεστική και σε όλους τους εθελοντές που βοήθησαν στην κατάσβεση της φωτιάς 
Στο πλαίσιο του 2ου Μαραθώνιου Ανάπτυξης καινοτόμων υπηρεσιών για τις Έξυπνες Πόλεις βρέθηκε ο Δήμαρχος Πύλου Νέστορος και α' αντιπρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. κ. Δημήτρης Καφαντάρης. Στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην προσπάθεια της αυτοδιοίκησης να εφαρμόσει τις ιδέες των νέων στην…
Ο Δήμος Πύλου-Νέστορος, διοργανώνει εκδηλώσεις εις μνήμην του Ολυμπιονίκη Κωστή Τσικλητήρα που θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 21 Μαΐου 2018 στον αύλειο χώρο της οικίας Τσικλητήρα, στην Πύλο, στις 19:30.
Σε μια συγκινητική τελετή πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Κυριακή το πρωί τα αποκαλυπτήρια των τιμητικών πλακών εις μνήμην των θυμάτων των τραγωδιών Nino Bixio στην Πύλο και Sebastiano Veniero στη Μεθώνη, που συνέβησαν κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.
Την επέτειο της Ναυμαχίας της Μεθώνης γιορτάζει σήμερα ο Δήμος Πύλου-Νέστορος, ξεκινώντας τις εκδηλώσεις με τα αποκαλυπτήρια του μνημείου εις ανάμνησιν του ιστορικού αυτού γεγονότος.
Με ευλάβεια τελέστηκε σήμερα το πρωί η δοξολογία για την επέτειο της «Εξόδου του βρίκιον Άρης» στον Ι.Ν Μεταμόρφωσης του Σωτήρος εντός του κάστρου με αθρόα την συμμετοχή του κόσμου και των μαθητών της Πύλου.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΘΩΝΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΜΕΘΩΝΗΣ 
Την έναρξη υλοποίησης ενός ουσιαστικού και χρήσιμου έργου σηματοδότησε η υπογραφή της σύμβασης «Βελτίωση οδοποιίας Δ.Ε. Παπαφλέσσα» μεταξύ του δημάρχου Πύλου-Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη και του κ. Αργυράκη Ιωάννη Ε.Δ.Ε, μελέτη προϋπολογισμού 72.336 ευρώ, αναβαθμίζοντας πλέον το οδικό δίκτυο των δημοτών…
Το τρίτο Τουρνουά Ποδοσφαίρου του Δήμου Πύλου-Νέστορος ολοκληρώθηκε με επιτυχία εχθές, στο Δημοτικό Στάδιο της Πύλου, με τη συμμετοχή 10 σημαντικών ομάδων ποδοσφαίρου.
Σελίδα 1 από 22

logofootermedia