Μεσσηνία | Ειδήσεις από τη Μεσσηνία
Ο Δήμος Πύλου-Νέστορος γιορτάζει τη μνήμη της Παναγιάς Μυρτιδιώτισσας Πολιούχου της Πύλου.
Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018, η 25η γι΄αυτή τη χρονιά συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας. Ελήφθησαν σημαντικές αποφάσεις, σύμωνα με τις οποίες αλλάζει το κέντρο της Καλαμάτας.Τα κυριότερα θέματα, τα οποία συζητήθηκαν είναι τα εξής:

"Η πρόοδος των εργασιών είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα" δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, κατά την επίσκέψη του στο λιμάνι της Κυπαρισσίας, που παρευρέθη προκειμένου να ενημερωθεί για τις εξελίξεις του έργου του λιμανιού.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 23:08
Με Απόφαση του Υπουργού Παιδείας (ΑΔΑ: ΨΧΩΧ4653ΠΣ-52Ω) έγινε καθορισμός προϋπολογισμού και πιστώσεων έτους 2018 στα Ν.Π.Δ.Δ. Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης των Δήμων, με σκοπό την υλοποίηση του έργου με τίτλο «Δράση εξοπλισμού των Δημοτικών Σχολείων ενταγμένων στο σύστημα δικτύου σχολικών…
Κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης (κάμερες ασφαλείας – επιτήρησης) τοποθετήθηκε στο στεγασμένο χώρο της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας και θα λειτουργήσει αμέσως μετά την αδειοδότησή του από την αρμόδια Αρχή.
Ένταξη του έργου «Δικτυα αποχέτευσης ακαθάρτων οικισμών Αμπελοφύτου και Κορυφασίου» στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων του Υπ. Εξωτερικών.
Εγκαινιάστηκε το ανακατασκευασμένο κλειστό γυμναστήριο «Τέντα» από το Δήμαρχο Καλαμάτας, παρουσία αιρετών, παραγόντων του αθλητισμού και αθλούμενων, τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018, και ώρα 19.00μ.μ.
Το έργο επισκέφθηκε νωρίς το πρωί ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης διαπιστώνοντας τη γρήγορη εξέλιξή του.
Στις 12 και 13 Οκτωβρίου πρόκειται να διεξαχθεί στον Δήμο Πύλου-Νέστορος διημερίδα με αφορμή την «Παγκόσμια ημέρα ελιάς και ελαιόλαδου», η οποία διοργανώνεται από τον Δήμο Πύλου Νέστορος σε συνεργασία με το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου υπό την…
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η προβολή της Καλαμάτας στο Περιστέρι, καθώς – με μέριμνα του Δήμου Καλαμάτας – αναδείχθηκαν τα προϊόντα της Μεσσηνίας ,
Σελίδα 1 από 231

logofootermedia