Μεσσηνία | Ειδήσεις από τη Μεσσηνία
Υπεγράφη η σύμβαση για την ασφαλτόστρωση της προβλήτας όπου προσεγγίζουν τα κρουαζιερόπλοια, αφού αφαιρεθεί το στρώμα παλαιάς ασφάλτου.

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017 στον Αριστομένη Μεσσηνίας οι δράσεις του Ενημερωτικού Προγράμματος «Μεσσηνιακές Ημέρες Σακχαρώδη Διαβήτη: Υψώνουμε Ασπίδα Προστασίας», το οποίο διοργανώνει ο Σύλλογος Διαβητικών Νομού Μεσσηνίας «Γλυκιά Μεσσηνία»!

Οδηγός παρέσυρε και σκότωσε ηλικιωμένο πεζό στην Εθνική Οδό  Πύργου- Μεθώνης!

Ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα πυροτεχνημάτων απόλαυσαν όσοι κατέκλυσαν τις προβλήτες της Πύλου για να παρακολουθήσουν την πρώτη αναπαράσταση της Ναυμαχίας του Ναβαρίνου - στο πλαίσιο της οποίας κάηκε και ένα σκάφος στο λιμάνι.

Σε φυλάκιση 4 χρόνων με το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας καταδικάστηκε από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων πρώην υπάλληλος σε μαγαζί με είδη δώρων, που η κάμερα έπιασε να κλέβει από το ταμείο και την τσάντα της ιδιοκτήτριας.

Με την αναπαράσταση της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου στο λιμάνι της Πύλου περατώθηκαν οι εκδηλώσεις εορτασμού ης 190ης Επετείου της Ναυμαχίας.

Σε ολοκλήρωση πολεοδομικών διαδικασιών προχωρεί ο Δήμος Καλαμάτας, προκειμένου να διανοιγούν δημοτικές οδοί στην πόλη της Καλαματας.
Το Δημαρχείο Καλαμάτας επισκέφθηκε, την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, συνοδευόμενος από το Σεβ. Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αρχιμανδρίτη Συμεών Βολιώτη και άλλους κληρικούς, και συναντήθηκε με…

Τον Αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης και το Δήμο Καλαμάτας επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, στο πλαίσιο διήμερης επίσκεψής του στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας.

Κατακυρώθηκε από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαμάτας,  το έργο «Ανακατασκευή πεζοδρομίων και φωτισμού, τμημάτων των οδών Αύρας, Ηρώων και Ποσειδώνος». Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 900.000 ευρώ με το ΦΠΑ και η χρηματοδότησή του, με πολύ ευνοϊκούς όρους, προέρχεται από…
Σελίδα 1 από 167

logo