Μεσσηνία | Ειδήσεις από τη Μεσσηνία
Οι Xριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Καλαμάτα από Παρασκευή 15 έως Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017.
Ο Δήμος θα φροντίσει να παραχωρηθεί κατάλληλος χώρος για τη δημιουργία ΤΟΜΥ στην Καλαμάτα.

Την προκαθορισμένη επίσκεψη στο Δημαρχείο της Καλαμπάκας, πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών κ. Θεόκλητος. Τον Σεβασμιώτατο υποδέχτηκε στο γραφείο του, ο Δήμαρχος κ. Σινάνης μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους και τους υπαλλήλους του Δήμου.

Ανακοινώνεται ότι ο Δήμος Καλαμάτας, με την υπ' αριθμ. 638/2017 Aπόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, προτείνει την τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού Σχεδίου Καλαμάτας ως προς τις πεζοδρομήσεις τμημάτων οδών.

Επιχορήγηση 280.000€ απο το Υπ. Υγείας προκειμένου το Νοσοκομείο της Καλαμάτας να προμηθευτεί ένα σύγχρονο ψηφιακό ακτινολογικό.

Ο Δήμαρχος και ο νόμιμος εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας «Πρωτεύς» ΑΤΕΕ υπέγραψαν σήμερα, Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017 σύμβαση, που αντιστοιχεί σε ποσό 5.798.710 ευρώ πλέον ΦΠΑ, για την πραγματοποίηση του έργου «Αναβάθμιση του συστήματος οδοφωτισμού του Δήμου Καλαμάτας με σκοπό…
Οι Αντιδήμαρχοι Παύλος Mπουζιάνης και Δημήτρης Δημόπουλος εκπροσώπησαν το Δήμο Καλαμάτας στο 2017 China (Xi' An) - Greece Investment and Financing Trade Forum, δηλαδή στο φόρουμ για τις επενδύσεις και τη χρηματοδότηση του εμπορίου μεταξύ Ελλάδος και Κίνας, που διεξήχθη…
Στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΔΕΥΑΚ, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 11 Δεκεμβρίου 2017, το Σώμα παρέσχε την έγκρισή του σχετικά με τον Προϋπολογισμό (μπορείτε να τον δείτε εδώ) και το Τεχνικό Πρόγραμμα της ΔΕΥΑΚ (παρατίθεται εδώ).
Στη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στην Κεντρική Πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου έλαβαν μέρος τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Καλαμάτας, το βράδυ της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου 2017. 
Είναι γνωστό πως η ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ κατασκευής έργων επί των εθνικών οδών ανήκει στο Υπουργείο Υποδομών και τις Περιφέρειες. Ως παράδειγμα, η φωτεινή σήμανση στους κόμβους του Ζαφείρη, του Ασπροχώματος προς Μεσσήνη και του Νοσοκομείου πραγματοποιήθηκε από αυτούς τους φορείς.
Σελίδα 1 από 181

logo