Μεσσηνία | Ειδήσεις από τη Μεσσηνία
Αρχίζουν οι σχολικές εκδρομές στην Καλαμάτα και το πρώτο σχολείο θα έλθει την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018, στο ξενοδοχείο «Φαραί Παλάς».
«Δεν κωλύεται η υπογραφή του σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Περιφερειακού Συνδέσμου Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την υλοποίηση του έργου 'Ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων Περιφέρειας Πελοποννήσου με σύμπραξη δημόσιου - ιδιωτικού τομέα (ΣΔΙΤ)΄». 
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την εκτέλεση του έργου: «Αποκατάσταση βλαβών πρόσθετου τοίχου ανωδομής προσήνεμου μόλου λιμένα Καλαμάτας», προϋπολογισμού 187.155 €, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%.
Ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε λίγο πριν από τις 10:00 το πρωί, με επίκεντρο την θαλάσσια περιοχή νότια της Κορώνης Μεσσηνίας.
Σήμερα Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 10.00, θα υπογραφεί από το Δήμαρχο Καλαμάτας και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας το έργο «Ανακατασκευή πεζοδρομίων και φωτισμού, τμημάτων των οδών Αύρας, Ηρώων και Ποσειδώνος». 
Μία πρώτη συζήτηση για την επικαιροποίηση του master plan του λιμανιού Καλαμάτας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018, στο Δημαρχείο Καλαμάτας, η οποία θα συνεχισθεί αύριο με τους αναδόχους μελετητές.
Χιλιάδες κατοίκων και επισκεπτών, από διάφορες περιοχές της Ελλάδος όπως Αθήνα, Λάρισα, Ιωάννινα, Καρδίτσα, Θήβα, Αμαλιάδα, Αγρίνιο κ.λπ., κατέκλυσαν το κέντρο της Καλαμάτας, νωρίς το απόγευμα της Κυριακής 18 Φεβρουαρίου 2018, προκειμένου να παρακολουθήσουν τη μεγάλη παρέλαση του 6ου Καλαματιανού…
Εν όψει της οριστικής επίλυσης του προβλήματος της διαχείρισης των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο, που θα γίνει ίσως και αυτή την εβδομάδα με την υπογραφή της σύμβασης από την Περιφέρεια, την Κυβέρνηση και την ανάδοχο - μειοδότρια εταιρεία ΤΕΡΝΑ, ζήτημα έχει…
Συνάντηση με τον κ. Βαρουφάκη είχε την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018, στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Καλαμάτας.
Ένα βίντεο, που κατέγραψε ο τοπικός τηλεοπτικός σταθμός Best TV, αποτυπώνει όλη την αλήθεια αναφορικά με το τι συνέβη με τον Χρήστο Φερεντίνο κατά τη διάρκεια της παρέλασης στο Καρναβάλι της Καλαμάτας, όταν του πέταξαν αλεύρι.
Σελίδα 1 από 197

logo 

Please publish modules in offcanvas position.