Σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτων στην Αργολίδα με τραυματίες (video)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 11 περίπου το πρωί της Τετάρτης 11 Ιουλίου 2018 στην διασταύρωση της Αγίας Τριάδας στον περιφερειακό Ναυπλίου – Μυκηνών.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/iG1ECM-IvoQ” frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen ]

Το τροχαίο ατύχημα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες προκλήθηκε όταν ένα αγροτικό αυτοκίνητο που κινούνταν από την Αγία Τριάδα βγήκε στην εθνική κάθετα με αποτελεσμα να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά από ΙΧ. αυτοκίνητο που κινούνταν με πορεία προς το Ναύπλιο. Να σημειώσουμε πως το αγροτικό αυτοκίνητο παραβίασε STOP.

Στο ΙΧ. αυτοκίνητο επέβαιναν εκτός του οδηγού και του συνοδηγού και τρια παιδιά τα οποία ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε στο Νοσοκομείο Άργους προληπτικά για να διαπιστωθεί αν χρίζουν την παροχή πρώτων βοηθειών.
Στο σημείο έσπευσε η τροχαία Ναυπλίου που διενεργεί έρευνα για τις ακριβείς συνθηκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο ατύχημα.

Δείτε περισσότερα εδώ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Περί Πρωτοκόλλου και Εθιμοτυπίας στο Λεβίδι στον Παναρκαδικό και στην Expo

Παρατηρώντας τις διάφορες εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στον τόπο...

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια, πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, την Δευτέρα 15 Απριλίου. Η προετοιμασία για την επικείμενη αντιπυρική περίοδο ήταν το βασικό ζήτημα που απασχόλησε τη συνεδρίαση, με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας να αναλύει

Ο Αποστόλης Στρέμπας πρώτος σκόρερ στην Α’ κατηγορία Αρκαδίας

Ο Αποστόλης Στρέμπας είναι ο πρώτος σκόρερ με 27...

Κώστας Τζιούμης: «Απρέπεια και απρεπείς»

Σε δήλωση του Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης αναφέρεται...
Μετάβαση στο περιεχόμενο