Σε τελικό στάδιο η επεξεργασία του νόμου για τους λιγνίτες της ΔΕΗ

«Βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο επεξεργασίας του νόμου» δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης για την πώληση των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ.

«Είμαστε σε συνεννόηση για την τελική μορφή του με τη Διεύθυνση Ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (DGComp) και βέβαια με τη ΔΕΗ, που είναι ο υπεύθυνος υλοποίησης. Τέλος του μήνα θα είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε» πρόσθεσε ο κ. Σταθάκης σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

Εξάλλου, ο υπουργός ανακοίνωσε ότι σε μία εβδομάδα θα ανοίξουν οι προσφορές για το 66% των μετοχών του ΔΕΣΦΑ και αν η διαφορά μεταξύ τους είναι μεγαλύτερη από 15% ο διαγωνισμός θα κατακυρωθεί αμέσως, ενώ αν είναι μικρότερη από το ποσοστό αυτό, θα υπάρξει δεύτερος κύκλος προσφορών.

insider.gr

  • ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • ΔΕΗ
- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μητσοτάκης: Στα 830 ευρώ ο κατώτατος μισθός – Εφαρμογή από 1η Απριλίου

Την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 830 ευρώ από την 1η Απριλίου, ανακοίνωσε...

«Γεωργάντεια 2024» – Περίπτερο αγροτικών προϊόντων, την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα

Ο Τομέας Πρωτογενούς Παραγωγής του Δήμου Τρίπολης, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Ποσειδώνα Τρίπολης και την κοινότητα Στενού, την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα δρόμου «Γεωργάντεια 2024», που θα πραγματοποιηθούν στο Στενό Αρκαδίας, θα λειτουργήσει περίπτερο αγροτικών προϊόντων. Οι καταναλωτές αναζητώντας ένα τοπικό προϊόν επιθυμούν να έχουν πρόσβαση στην ιστορία, την
Μετάβαση στο περιεχόμενο