Οι καρποί της Αργολικής Γής στο Φουγάρο

Για δεύτερη φορά φέτος, η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και το ΦΟΥΓΑΡΟ συνδιοργανώνουν έκθεση επίλεκτων προϊόντων από παραγωγούς της Αργολίδας.

Η έκθεση ΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΚΗΣ ΓΗΣ ΣΤΟ ΦΟΥΓΑΡΟ διεξάγεται από την Τετάρτη 13 έως την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017 και – ύστερα από την επιτυχία της πρώτης διοργάνωσης πέρυσι – διευρύνεται και περιλαμβάνει 17 παραγωγούς του νομού.

Για πέντε ημέρες, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν και να γνωρίσουν, μια μεγάλη γκάμα προϊόντων – όπως χυμούςζυμαρικάτυροκομικάελιέςβόταναγλυκά & μαρμελάδεςμέλιπαγωτόαποστάγματα (ούζο, τσίπουρο, λικέρ), κρασί και άλλα – πολλά από τα οποία έχουν διακριθεί και βραβευτεί τόσο σε ελληνικές, όσο και σε διεθνείς εκθέσεις.

Την έκθεση θα πλαισιώσουν εκδηλώσεις γευσιγνωσίας, μουσικά και άλλα δρώμενα ώστε να αναδειχθούν όσο το δυνατόν καλύτερα τα προϊόντα του τόπου.

Είσοδος ελεύθερη

Ώρες λειτουργίας:

Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευή 5–10μμ

Σάββατο & Κυριακή 11πμ–10μμ
Εγκαίνια την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου στις 8.30μμ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

2752047300

info@fougaro.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Περί Πρωτοκόλλου και Εθιμοτυπίας στο Λεβίδι στον Παναρκαδικό και στην Expo

Παρατηρώντας τις διάφορες εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στον τόπο...

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια, πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, την Δευτέρα 15 Απριλίου. Η προετοιμασία για την επικείμενη αντιπυρική περίοδο ήταν το βασικό ζήτημα που απασχόλησε τη συνεδρίαση, με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας να αναλύει

Ο Αποστόλης Στρέμπας πρώτος σκόρερ στην Α’ κατηγορία Αρκαδίας

Ο Αποστόλης Στρέμπας είναι ο πρώτος σκόρερ με 27...

Κώστας Τζιούμης: «Απρέπεια και απρεπείς»

Σε δήλωση του Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης αναφέρεται...
Μετάβαση στο περιεχόμενο