Με παραβίαση της πόρτας από τους γονείς άνοιξε το Δημοτικό σχολείο στους Μύλους για τον αγιασμό (video)

Το πρώτο κουδούνι χτύπησε για τους μαθητές στο δημοτικό σχολείο των Μύλων του Δήμου Άργους Μυκηνών στην Αργολίδα βρίσκοντας το σχολείο κλειστό με απόφαση του Υπουργείου καθώς συγχωνεύεται με αυτό του Κιβερίου, ενώ οι γονείς το πρωί παραβίασαν την κλειστή πόρτα κόβοντας την αλυσίδα και το λουκέτο που είχε τοποθετηθεί, ώστε να πραγματοποιηθεί ο αγιασμός

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/X7t2cZsZNDk” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Οι γονείς διαμαρτύρονται έντονα για αυτή την απόφαση του Υπουργείου και ζητούν άμεση αναστολή της. Τα παιδιά θα πρέπει να πάνε στο γειτονικό χωριό του Κιβερίου χωρίς ακομα να έχει διευθετηθεί το ζήτημα της μεταφοράς των μαθητών.

Στον αγιασμό παραβρέθηκαν ο βουλευτής Αργολίδος Γιάννης Ανδριανός ,ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος μαζί με τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Κρίγγο, δημοτικούς συμβούλους και η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ντέπυ Δαμασκηνού .

Ευθύνες για το κλείσιμο του Σχολείου απέδωσε με δηλώσεις του ο δήμαρχος του Δήμου Άργους Μυκηνών στο υπουργείο Παιδείας και τον διευθυντή της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Αργολίδος Δημήτρη Σίδερη.

Οι γονείς πάντως δηλώνουν πως δεν θα πάνε τα παιδιά τους στο γειτονικό σχολείο αλλά θα τα πηγαίνουν εκεί μέχρι να αρθεί η απόφαση του Υπουργείου Παιδείας.

Δείτε περισσότερα εδώ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...

Δημήτρης Πτωχός: Aπολογισμός του πρώτου τριμήνου της θητείας του

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη...
Μετάβαση στο περιεχόμενο