Πρόγραμμα επιχορηγήσεις επιχειρήσεων για την απασχόληση 1.459 ανέργων, ηλικίας 18-24 ετών

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επιχειρηματικό – Οικονομικό Δελτίο Επιμελητηρίου Αρκαδίας

ΑΡΧΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς που αναμένεται να γίνουν στις αρχές Δεκεμβρίου. Πρακτικά το «πράσινο φως» για την έναρξη της διαδικασίας δόθηκε από τις τράπεζες, με τις πρώτες εντολές προς τους δικαστικούς επιμελητές να συντάξουν πρόγραμμα ηλεκτρονικού πλειστηριασμού. Πρόκειται για ακίνητα που έχουν βγει σε πλειστηριασμό στο παρελθόν, αλλά τελικώς δεν εκπλειστηριάστηκαν λόγω της αποχής των συμβολαιογράφων. Με βάση τον σχετικό νόμο οι υφιστάμενοι πλειστηριασμοί, μπορούν να αναγγελθούν εκ νέου με βάση την ηλεκτρονική διαδικασία εντός δύο μηνών, δηλαδή στις αρχές Δεκεμβρίου, σε αντίθεση με τους νέους πλειστηριασμούς, που απαιτούν έξι μήνες και αναμένεται να πραγματοποιηθούν το πρώτο τρίμηνο του 2017.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΡΚΑΔΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ

ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Δικτύου Enterprise Europe Netwok, μετά από πρόσκληση του 11ου Συντάγματος Πεζικού «ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟ» σχετικά με την έκθεση τοπικών παραδοσιακών προιόντων που διοργανώνει με σκοπό, την προβολή των δραστηριοτήτων, της ιστορίας και της περιοχής ευθύνης της Διοίκησης Κέντρων (IV Μεραρχία Πεζικού «Πελοπόννησος») στην οποία ανήκει το 11ο Σύνταγμα Πεζικού «Αργυρόκαστρο», προσκαλεί τις Αρκαδικές επιχειρήσεις να προβάλουν τα προιόντα τους στην εν λόγω έκθεση που θα λάβει χώρα, αρχές Νοεμβρίου στο Γενικό Επιτελείο (ΓΕΣ) στο Στρατόπεδο Παπάγου, Αθήνα.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας θα πραγματοποιηθούν στις 8, 9, 10 και 11 Δεκεμβρίου σε Μεγαλόπολη (8/12), Άστρος (9/12) και Τρίπολη (10-11/12). Ενημερωθείτε αναλυτικά για: Ημερομηνίες Εκλογών – Αριθμός Εδρών – Προθεσμία Εξόφλησης Συνδρομών – Υπόδειξη εκπροσώπων – Υποβολή Υποψηφιοτήτων.

ΥΠ.ΟΙΚ.: ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ

 Παρατείνεται μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2017 η προθεσμία για την υπαγωγή στη ρύθμιση της οικειοθελούς αποκάλυψης εισοδημάτων. Αυτό προβλέπεται σε τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή από το υπουργείο Οικονομικών. Σύμφωνα με το υπουργείο, η τροπολογία στοχεύει στη διευκόλυνση των φορολογουμένων καθώς υπήρξε μεγάλη προσέλευση για την υπαγωγή στη ρύθμιση.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ 1.459 ΑΝΕΡΓΩΝ, ΗΛΙΚΙΑΣ 18-24 ΕΤΩΝ

Ξεκίνησε από την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017 και λήγει την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017, ώρα 15:00, η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων από τις επιχειρήσεις και, γενικά, εργοδότες του ιδιωτικού τομέα που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) για την απασχόληση σε νέες θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης, συνολικά 1.459 ανέργων νέων, ηλικίας 18-24 ετών, οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει πρόγραμμα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας (ΚΥΑ 35453/702/1-8-2016, ΦΕΚ2425/Β/5-8-2016).
Οι λεπτομέρειες και οι όροι υλοποίησης του προγράμματος προσδιορίζονται από τις νέες διαδικασίες διαχείρισης και ελέγχου του ΕΣΠΑ, που περιγράφονται στη Δημόσια Πρόσκληση, η οποία είναι αναρτημένη στις ιστοσελίδες του ΟΑΕΔ, www.oaed.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο