«Η Πόλις Εάλω» με Αρετή Κετιμέ Γιώργο Ντόβολο & Δήμητρα Στογιάννη στο Μυστρά

«Η Πόλις Εάλω»  μια μουσική παράσταση στο Μυστρά υπό την αιγίδα της Προεδρίας της Ελληνικής Δημοκρατίας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα «Παλαιολόγεια 2017», διοργάνωση του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Σπάρτης και της Σχολής Βυζαντινής & Παραδοσιακής Μουσικής «Εν Ωδαίς».

[iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fenodais.gr%2Fvideos%2F801362893354651%2F&show_text=0&width=650″ width=”650″ height=”365″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true” ]

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Ιουνίου στις 21.00 στον Αρχαιολογικό Χώρο Μυστρά και περιλαμβάνει παραδοσιακά τραγούδια εμπνευσμένα από τα γεγονότα της Αλώσεως που θα ερμηνεύσουν η διακεκριμένη ερμηνεύτρια παραδοσιακής μουσικής Αρετή Κετιμέ και ο Καθηγητής Βυζαντινής παραδοσιακής μουσικής Γιώργος Ντόβολος. Απαγγελία κειμένων από τη Δήμητρα Στογιάννη. Μουσική συνοδεία από την ορχήστρα Polis Ensemble. Συμμετέχει η Χορωδία της Σχολής «Εν Ωδαίς».

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 28 Μαρτίου

Του Αποστόλου και Μάρτυρος Ηρωδίωνος επισκόπου Πατρών και του...

Κατώτατος μισθός: Αυξάνεται από 1η Απριλίου

Ζήτημα ημερών είναι πλέον η ανακοίνωση της αύξησης απολαβών που θα...

Διακοπή Ηλεκτροδότησης στην Γορτυνία

Την Παρασκευή 29/03/2024 λόγω εργασιών συντήρησης του Δικτύου του...

Συνελήφθησαν 62 άτομα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου σε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης...
Μετάβαση στο περιεχόμενο