Ανέγερση νέας πτέρυγας στο χώρο Λυκείου Νεάπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το έργο αφορά στην προσθήκη νέου κτιρίου συνολικής δόμησης 1.274,20μ2 στο υφιστάμενο σχολικό συγκρότημα Λυκείου της Δ.Κ. Νεάπολης Δ.Ε. Βοιών του Δήμου Μονεμβασίας, σύμφωνα με τα προδιαγραφόμενα του σχετικού κτιριολογικού προγράμματος του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.

Υπογράφηκε στις 20 Οκτωβρίου 2017 από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Τατούλη Πέτρο, η απόφαση ένταξης της πράξης «ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΝΕΑΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΛΥΚΕΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ», στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Πελοπόννησος 2014-2020» με φορέα υλοποίησης το Δήμο Μονεμβασίας.

Το έργο αφορά στην προσθήκη νέου κτιρίου συνολικής δόμησης 1.274,20μ2 στο υφιστάμενο σχολικό συγκρότημα Λυκείου της Δ.Κ. Νεάπολης Δ.Ε. Βοιών του Δήμου Μονεμβασίας, σύμφωνα με τα προδιαγραφόμενα του σχετικού κτιριολογικού προγράμματος του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί:

  • κατασκευή χώρων υπογείου – πρώτου ισογείου συνολικής δόμησης 492,29μ2 το οποίο θα αποτελείται από (λεβητοστάσιο, αντλιοστάσιο, αίθουσες εργαστηρίων, αίθουσες διδασκαλίας, wc, wc για Αμεα και αποθηκευτικούς χώρους).
  • κατασκευή χώρων δεύτερου ισογείου συνολικής δόμησης 528,77μ2 το οποίο θα αποτελείται από (wc αγοριών, κοριτσιών, Αμεα και προσωπικού, αίθουσες διδασκαλίας, αίθουσες εργαστηρίων και παρασκευαστήριο) και
  • κατασκευή χώρων ορόφου συνολικής δόμησης 253,14μ2 το οποίο θα αποτελείται από (γραφεία καθηγητών, διευθυντών, υποδιευθυντών, γραμματείας, αναρρωτήριο, wc προσωπικού, Αμεα και χώρους αναμονής).

Με την ανέγερση της νέας πτέρυγας στο χώρο Λυκείου Νεάπολης επιδιώκεται η αναβάθμιση υποδομών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη Δ.Κ Νεάπολης της Δ.Ε Βοιών του Δήμου Μονεμβασίας σε περιφερειακό και τοπικό επίπεδο, η βελτίωση των συνθηκών εκπαίδευσης των μαθητών, η βελτίωση των συνθηκών εργασίας των εκπαιδευτικών και η προσβασιμότητα των Αμεα.

            Ο Δήμαρχος Μονεμβασίας κ. Τριχείλης Ηρακλής, ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, την Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας, τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου,  καθώς και τα υπηρεσιακά στελέχη της Ε.Υ.Δ Περιφέρειας Πελοποννήσου και ομοίως όλους όσους συνέδραμαν στη μελέτη -προώθηση και ένταξη του εν λόγω έργου στο ΕΣΠΑ 2014-2020. 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο