Την παραίτησή του υπέβαλε ο δήμαρχος Ευρώτα Ι. Γρυπιώτης!

Γιάννης Γρυπιώτης: « αξίζει να είσαι μόνο Ιατρος …. για αυτό η επιστροφή μου …. από σήμερα σε εκείνο που πλέον αποτελεί επιλογή μου».

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ

Προς: Πρόεδρο Δημοτικού Συμβoυλίου Δήμου Ευρώτα
Αγαπητέ Πρόεδρε παρακαλώ όπως κοινοποιήσετε την απόφασή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο και στον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης για την παραίτηση από το αξίωμα του Δημάρχου του Δήμου Ευρώτα για αυστηρούς επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους .

Επίσης όπως εκφράσετε στο Δημοτικό Συμβούλιο την ευγνωμοσύνη μου για την έως τώρα συνεργασία μας δηλώνω δε ότι θα είμαι παρόν σε ότι κρίνετε για το καλό του Δήμου μας αλλά και των Δημοτών , παρακαλώ δε για την πρωτοκόλληση του εγγράφου αλλά και την ανάλογη κοινοποίηση του .
Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι όλα αυτά τα χρόνια , προσπάθησα , αυτό μπόρεσα , αυτό κατάφερα , λυπάμαι ειλικρινά που οι επαγγελματικές μου δυναμικές δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας , για τις όποιες αδυναμίες μου ζητώ συγνώμη από όλους σας .

Καλή συνέχεια στο σημαντικό σας έργο .

Μετά τιμής
Γιάννης Γρυπιώτης
Διευθυντής Αναισθησιολογος

Ο δήμαρχος Ευρώτα είχε γράψει στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook: “Σήμερα ήταν μια από τις πιο σημαντικές μέρες στην ζωή μου …. μας επισκέφθηκε ο Cristiano crasmariu να μας πει ευχαριστώ για την αντιμετώπιση του … ο Cristi πριν από τέσσερις μήνες είχε υποστεί οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου και ανακοπή προσήλθε στα ΤΕΠ και καταφέραμε… να τον ξαναδούμε μετά από μεγάλη του ταλαιπωρία τον διακομησαμε στην Εντατική του Πύργου και όλα πήγαν τέλεια … τι να πω συγκίνηση … χαρά …. είναι μοναδικές οι στιγμές που προσφέρει το επάγγελμα μας χαρα, λύπη ….. όμως το ευχαριστώ από έναν …. που πίστευαν όλοι ότι δεν έχει ελπίδα είναι μοναδική στιγμή για όλους τους Ιατρούς ….αξίζει να παλεύεις , αξίζει που χάσαμε τα χρόνια μας για αυτή την μοναδική χαρά που σου προσφέρει αυτή η επιστήμη. … αξίζει να είσαι μόνο Ιατρος …. για αυτό η επιστροφή μου …. από σήμερα σε εκείνο που πλέον αποτελεί επιλογή μου !!!! Cristi Crasmariou να είσαι πάντα δυνατός ….”

Ποιός είναι ο Γιάννης Γρυπιώτης 

Ο Ιωάννης Γρυπιώτης γεννήθηκε το 1967 στη Σπάρτη του Νομού Λακωνίας, από τοΓεώργιο και τη Βασιλική Γρυπιώτη, το γένος Νικητάκη. 

Σπούδασε Ιατρική στην Ιατρο-χειρουργική Σχολή Παδούης, στην Ιταλία, απ’ όπου αποφοίτησε το 1999. Ειδικεύτηκε στην Αναισθησιολογία. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στην Επείγουσα Ιατρική. Από το 2000 ως το 2002 εργάστηκε ως Α.Ι. (Αναπληρωτής Ιατρός) αποσπασμένος στο Νοσοκομείο Σπάρτης, στο Ορθοπεδικό Τμήμα. Την τετραετία 2002 – 2006, εργάστηκε ως Αναισθησιολόγος στην «Πολυκλινική Αθηνών». Συγχρόνως το 2002, διετέλεσε μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής τουΙατρικού Συλλόγου Λακωνίας και ήταν υποψήφιο μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Το 2006 εργάστηκε στο Νοσοκομείο Μολάων ως Επικουρικός Ιατρός στη θέση του Επιμελητή Β’.

Σήμερα εργάζεται στο Νοσοκομείο Μολάων, στη θέση τουΕπιμελητή Α’ Αναισθησιολογίας. Είναι μέλος της Αναισθησιολογικής Eταιρείαςκαι της Eταιρείας Πόνου. Ενεργό μέλος της Εθελοντικής Ομάδας Ιατρών για την αντιμετώπιση του αγώνα κατά των ναρκωτικών και υποψήφιο μέλος των Γιατρών Χωρίς Σύνορα. Έχει συμμετάσχει ενεργά στη συγγραφή συγγραμμάτων ιατρικού περιεχομένου, καθώς και πολλών ανακοινώσεων. Ασχολείται με το συνδικαλισμό, το 2004 εξελέγη μέλος της τριμελούς επιτροπής του συνδικαλιστικού οργάνου των Ιατρών Αθήνας – Πειραιά για το Νοσοκομείο «Πολυκλινική Αθηνών».

Η ενασχόλησή του με την Τοπική Αυτοδιοίκηση ξεκίνησε το 2002, οπότε εξελέγη Νομαρχιακός Σύμβουλος Λακωνίας. Κατά τη διάρκεια της θητείας του διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου, Πρόεδρος Αποδήμων Λακωνίας και Πρόεδρος του Νομαρχιακού Αθλητισμού. Στις εκλογές του 2006 έθεσε υποψηφιότητα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ βαθμού και εξελέγη Δήμαρχος Σκάλας. Στις 2 Ιανουαρίου 2011, ανέλαβε καθήκονταΔημάρχου στο διευρυμένο Καλλικρατικό Δήμο Ευρώτα. Από τον Ιανουάριο του 2012 είναι μέλος της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής, Απασχόλησης και Αλληλεγγύης της ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος).

Είναι παντρεμένος με την Ασημίνα Πιπέρου, με την οποία έχουν δύο παιδιά, τη Βασιλική και την Πηνελόπη. 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...

Δημήτρης Πτωχός: Aπολογισμός του πρώτου τριμήνου της θητείας του

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη...
Μετάβαση στο περιεχόμενο