Προώθηση της συνεργασίας και της εξωστρέφειας των λακωνικών επιχειρήσεων στην Κένυα

Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018 η ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Λακωνίας σε συνεργασία με το Επίτιμο Προξενείο της Κένυας στην Αθήνα, για την προώθηση της συνεργασίας και της εξωστρέφειας των λακωνικών επιχειρήσεων στην Κένυα.

Η κα Βίκυ Πανταζοπούλου, Επίτιμος Πρόξενος της Δημοκρατίας της Κένυας στην Αθήνα, παρουσίασε την οικονομική και επιχειρηματική κατάσταση της Κένυας, μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη χώρα που καθίσταται η “πύλη προς την Ανατολική Αφρική” και διαδραματίζει ζωτικό ρόλο ως κόμβος μεταφοράς για μεγάλο μέρος της υποσαχάριας Αφρικής. Στην παρουσίασή της ανέλυσε τις διατροφικές συνήθειες και τις δυνατότητες μεγάλου μέρους του πληθυσμού της χώρας να καταναλώσει ελληνικά προϊόντα, τις διαδικασίες εξαγωγής-εισαγωγής προϊόντων, έκανε αναφορά στις διακρατικές συμφωνίες που θα βοηθήσουν τους Έλληνες επιχειρηματίες να διεισδύσουν στην αγορά της και δεσμεύτηκε για την αμέριστη συνεργασία και στήριξη που μπορεί να παρέχει στον τομέα αυτό υπό την ιδιότητά της ως Επίτιμος Πρόξενος και βέβαια, λόγω της ελληνικής καταγωγής της.

Ακολούθησε συζήτηση μέσα από την οποία εκδηλώθηκε το ενδιαφέρον των μελών του Επιμελητηρίου και τέθηκαν προτάσεις προς επεξεργασία προκειμένου να οργανωθεί ένα πλάνο ενεργειών ώστε να επιτευχθεί η διείσδυση των αξιόλογων λακωνικών προϊόντων στην αγορά της Κένυας.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τουρισμός για Όλους 2024: Παρατείνεται η προθεσμία για τις αιτήσεις

Μέχρι τις 8 Απριλίου έλαβε παράταση η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στο...

Κορινθία: Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (28.3.2024) το μεσημέρι, στην Κόρινθο, από Συνοριακούς...

Καθορισμός προληπτικών μέτρων πυροπροστασίας οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων εντός εγκεκριμένων ρυμοτομικών σχεδίων και οικισμών

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Καθορισμός προληπτικών μέτρων πυροπροστασίας οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων εντός εγκεκριμένων ρυμοτομικών σχεδίων και οικισμών appeared first on .
Μετάβαση στο περιεχόμενο