Στο Δημοτικό Συμβούλιο οι εργαζόμενες του Γηροκομείου Σπάρτης (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης παρευρέθηκαν χθες οι Εργαζόμενες του Γηροκομείου Σπάρτης, κατόπιν πρόσκλησης του Δημάρχου, κυρίου Βαλιώτη, αναφορικά με το θέμα των οφειλών που έχει προκύψει στους κόλπους του Ιδρύματος.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/q23mOsqhNLs” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Στην πρωινή ζώνη του FLY μίλησε σήμερα η επικεφαλής των εργαζομένων, κυρία Κανέλλα Μανιάτη, η οποία αποκάλυψε ότι το ΔΣ Σπάρτης εξέφρασε τη συμπαράστασή του προς τις υπαλλήλους και υπογράμμισε ότι θα πράξει τα δέοντα. Μάλιστα, σύμφωνα με την κυρία Μανιάτη, ύστερα από τις κινητοποιήσεις, καταβλήθηκαν στις εργαζόμενες μόλις 100 ευρώ, καθώς και το δώρο του Πάσχα.

flynews.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνελήφθη 25χρονος στην Κορινθία γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης

Συνελήφθη, σήμερα (18.4.2024) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο,...

Ο Δήμος Τρίπολης υποδέχθηκε την Ολυμπιακή Φλόγα

Ο Δήμος Τρίπολης υποδέχθηκε με την πρέπουσα επισημότητα την Ολυμπιακή Φλόγα, την Τετάρτη 17/4/2024. Αρχικά, η Ολυμπιακή Φλόγα έφτασε στο Πάρκο του Τεγεατικού Συνδέσμου στο χώρο της Ολυμπιακής πλάκας. Η υποδοχή έγινε από τον Δήμο Τρίπολης και τον Τεγεατικό Σύνδεσμό, με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών, μαθητών και της μεικτής Χορωδίας του Κοινωφελούς Ιδρύματος Μιχαήλ Ν. Στασινόπουλος.

Δημήτρης Πτωχός: «Οραματιζόμαστε τον τόπο μας, την Πελοπόννησο, σε ρόλο σημαιοφόρου»

Στην εκδήλωση του επιμελητηρίου Κορινθίας με θέμα: «Από την Ευρώπη των κρίσεων, στην Ευρώπη των λύσεων», παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, την Τετάρτη 17 Απριλίου. Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων, παρουσία, ως κεντρικού ομιλητή, του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής Μαργαρίτη Σχοινά, ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στο ρόλο της Πελοποννήσου

Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Με χαιρετισμούς εκ μέρους της κυβέρνησης και των κομμάτων,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο