Δήμος Σπάρτης

Εντός της επόμενης εβδομάδας υπογράφεται από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου η σύμβαση υλοποίησης της νέας εισόδου της Σπάρτης.
Δεύτερη μέρα των αγώνων Spartan Race σήμερα στην Σπάρτη. Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και η δεύτερη μέρα των αγώνων.
Μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση πραγματοποιείται αυτό το Σαββατοκύριακο στην Σπάρτη. Το φημισμένο Spartan Race με συμμετοχή αθλητών από ολόκληρο τον κόσμο.
Η Δημοτική Αρχή από την έναρξη της θητείας της, παρά τη διαρκή μείωση της κρατικής χρηματοδότησης έχει προβεί σε "πάγωμα" αλλά και σε ελάφρυνση φόρων στους δημότες, οι οποίοι καθημερινά δοκιμάζονται και αγωνίζεται για να έχει o Δήμος μας, υψηλό…
Καλέστε τους φίλους σας, τους συναδέλφους σας και τους αγαπημένους σας και κατεβείτε από τον καναπέ σας και μπείτε στη λάσπη..
Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), με αφορμή τη διοργάνωση του ετήσιου υπερμαραθώνιου αγώνα δρόμου «Σπάρταθλον», παρουσιάζει  σε συνεργασία με το CineDoc, την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου (ώρα 20:00), σε πρώτη πανελλήνια προβολή, το ντοκιμαντέρ του Balazs Simonyi,«Ultra: the real marathon»…
Ο Δήμος Σπάρτης ανακοινώνει την πρόσληψη 20 ατόμων ειδικότητας ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων για απασχόληση έως πέντε ημερομίσθια κατ’ άτομο, για το μήνα Σεπτέμβριο, προκειμένου να καλυφθούν πρόσκαιρες και κατεπείγουσες ανάγκες.
«Η Πόλις Εάλω»  μια μουσική παράσταση στο Μυστρά υπό την αιγίδα της Προεδρίας της Ελληνικής Δημοκρατίας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα «Παλαιολόγεια 2017», διοργάνωση του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Σπάρτης και της Σχολής Βυζαντινής & Παραδοσιακής Μουσικής «Εν Ωδαίς».
Με ψήφισμα αλληλεγγύης η Ομάδα Γυναικών Σπάρτης στηρίζει των αγώνα των Αγροτών που κινητοποιούνται.
Το προσεχές Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2016 στις 6.00 το απόγευμα, η Ιερά Μητρόπολή Μονεμβασίας & Σπάρτης και η νεοσύστατη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής θα πραγματοποιήσουν συναυλία Χριστουγεννιάτικων ύμνων στη Στέγη Νεότητος Σπάρτης.
Σελίδα 1 από 6

logo