Δήμος Σπάρτης

Η τελετή λήξης του 36ου «Σπάρταθλον» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29/9 και ώρα 8:00 μμ στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Σπάρτης (οδός Επισκόπου Βρεσθένης 29) και όχι στην κεντρική πλατεία Σπάρτης, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.
Ο Δήμος Σπάρτης ανακοινώνει: "Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και για λόγους ασφαλείας, σας ενημερώνουμε ότι η Τελετή Λήξης του 36ου Σπάρταθλον θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018 στις  8.00΄μμ, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Σπάρτης που βρίσκεται, στην οδό Επισκόπου Βρεσθένης 29 και…
Το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης καλεί όλα τα παιδιά της πόλης το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 10:00 το πρωί, απέναντι από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης να υποδεχτούμε τους Σπαρταθλητές δημιουργώντας χάρτινα καπελάκια, ζωγραφιές…
Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), με αφορμή τη διοργάνωση του ετήσιου υπερμαραθώνιου αγώνα δρόμου «Σπάρταθλον», διοργανώνει δράσεις, για μικρούς και μεγάλους, στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού, στη Σπάρτη. 
Το έργο της νέας εισόδου Σπάρτης επισκέφτηκε  σήμερα ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης συνοδευόμενος από την αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κα Τζανετέα και τον Δήμαρχο Σπάρτης κ. Βαλιώτη.
Τη σύμβαση υλοποίησης του έργου της συντήρησης του επαρχιακού οδικού δικτύου της γεωγραφικής περιοχής του Δήμου Σπάρτης υπέγραψε την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.
Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) παρουσιάζει, την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00μ.μ, τη θεατρική παράσταση, του βραβευμένου Ισπανού συγγραφέα Πάκο Μπεθέρα - 2016, «Το μικρό πόνι», στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού του Ιδρύματος, στη Σπάρτη.
Ο Δήμος Σπάρτης ανοίγει τις πύλες του, για άλλη μια χρονιά, για να υποδεχθεί θερμά χιλιάδες επισκεπτών, που συρρέουν στον ιστορικό Μυστρά, για να επισκεφθούν την ξακουστή εμποροπανήγυρη Μυστρά, που θα πραγματοποιηθεί από σήμερα 27 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτεμβρίου…
Εγκρίθηκε η πρόταση του Δήμου Σπάρτης για χρηματοδότηση από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, για την « Επισκευή, Συντήρηση Σχολικών Κτιρίων & Αύλειων χώρων », συνολικού προϋπολογισμού 190.000,00€ (164.700,00€ Π.Δ.Ε. Εσωτερικών και 25.300,00€ ίδιοι πόροι Δήμου), σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών.
Τη χρηματοδότηση με 305.000,00€ από το πρόγραμμα «ΦιλόΔημος ΙΙ», για την προμήθεια οχημάτων και συνοδευτικού εξοπλισμού, εξασφάλισε ο Δήμος Σπάρτης με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, ύστερα από την αίτηση συμμετοχής του στην πρόσκληση του Υπουργείου με τίτλο: «Προμήθεια μηχανημάτων έργου,…
Σελίδα 1 από 9

logofootermedia