Δήμος Σπάρτης

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), με αφορμή τη διοργάνωση του ετήσιου υπερμαραθώνιου αγώνα δρόμου «Σπάρταθλον», παρουσιάζει  σε συνεργασία με το CineDoc, την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου (ώρα 20:00), σε πρώτη πανελλήνια προβολή, το ντοκιμαντέρ του Balazs Simonyi,«Ultra: the real marathon»…
Ο Δήμος Σπάρτης ανακοινώνει την πρόσληψη 20 ατόμων ειδικότητας ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων για απασχόληση έως πέντε ημερομίσθια κατ’ άτομο, για το μήνα Σεπτέμβριο, προκειμένου να καλυφθούν πρόσκαιρες και κατεπείγουσες ανάγκες.
«Η Πόλις Εάλω»  μια μουσική παράσταση στο Μυστρά υπό την αιγίδα της Προεδρίας της Ελληνικής Δημοκρατίας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα «Παλαιολόγεια 2017», διοργάνωση του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Σπάρτης και της Σχολής Βυζαντινής & Παραδοσιακής Μουσικής «Εν Ωδαίς».
Με ψήφισμα αλληλεγγύης η Ομάδα Γυναικών Σπάρτης στηρίζει των αγώνα των Αγροτών που κινητοποιούνται.
Το προσεχές Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2016 στις 6.00 το απόγευμα, η Ιερά Μητρόπολή Μονεμβασίας & Σπάρτης και η νεοσύστατη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής θα πραγματοποιήσουν συναυλία Χριστουγεννιάτικων ύμνων στη Στέγη Νεότητος Σπάρτης.
Τι ζητά στην πρόσκληση του ο Δήμος Σπάρτης....
Στη Σπάρτη πανηγύρισε ο φερώνυμος περικαλλής Ενοριακός Ιερός Ναός. Την κυριώνυμη ημέρα της εορτής τελέσθηκαν ο Όρθρος, η αρτοκλασία και στη συνέχεια η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Ευσταθίου. 
Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος (Ε.Ο.Σ.) Σπάρτης, σε συμπόρευση με τον Σ.Α.Ο.Ο., πραγματοποιεί ορειβατική εξόρμηση στα Κυπαρισσιακά Όρη, την Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2016.
Δείτε τι αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση...
Προσλήψεις 20 ατόμων στο Δήμο Σπαρτης
Σελίδα 1 από 5

logo