Δήμος Σπάρτης

«Το ξέρω πως καθένας μονάχος πορεύεται στον έρωτα, μονάχος στη δόξα και στο θάνατο. Το ξέρω. Το δοκίμασα. Δεν ωφελεί. Άφησε με να ‘ρθω μαζί σου.» ( Γ. Ρίτσος, Αθήνα, Ιούνιος 1956)
Η Παγκόσμια Ημέρα της Νεολαίας γιορτάστηκε για πρώτη φορά στις 12 Αυγούστου του 1999, όταν η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών εξέδωσε ψήφισμα, το οποίο ενέκρινε να καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Νεολαίας η 12η Αυγούστου κάθε έτους.
«Αυτόκλητοι αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες για να γίνει το 6ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης πραγματικότητα» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου στη Σπάρτη την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018.
Με ανακοίνωση του ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Βαγγέλης Βαλιώτης αναβάλει όλες τις προγραμματισμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις για το επόμενο διήμερο στο Δήμο συμμετέχοντας στο Εθνικό Πένθος ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης
Με το Δήμαρχο Σπάρτης κ. Βαγγέλη Βαλιώτη συναντήθηκε σήμερα ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης κ. Νίκος Παππάς.
Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), διοργανώνει τον Ιούλιο, κινηματογραφικό αφιέρωμα, με τίτλο «Νύχτες κωμωδίας κάτω από το φως των αστεριών», με υπαίθριες προβολές στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού, στη Σπάρτη.
Εντείνονται οι προεκλογικές «ζυμώσεις» ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2018, που προμηνύονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για υποψηφίους και ψηφοφόρους.
O δήμος Σπάρτης ανακοινώνει την πρόσληψη εργατοτεχνικού προσωπικού 20 ατόμων για απασχόληση έως πέντε ημερομίσθια κατ’ άτομο, για το μήνα Ιούνιο έτους 2018,
Εγκρίθηκε η προένταξη για χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο της δημιουργίας νέας παιδικής χαράς στην Τοπική Κοινότητα Σελλασίας της Δημοτικής Ενότητας Οινούντος, πρόταση που είχε καταθέσει ο Δήμος Σπάρτης στα πλαίσια της πρώτης πρόσκλησης του προγράμματος «Αστική Αναζωογόνηση 2017».
Στις 16 Μαΐου 2018 ο Δήμος Σπάρτης ανακοίνωσε την πρόσληψη 15 υδρονομέων σε Δημοτικές Ενότητες του δήμου. Ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων ισχύει μέχρι και την 23η Μαΐου 2018. Ακολουθεί αναλυτικός πίνακας θέσεων καθώς και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
Σελίδα 1 από 8

logofootermedia