logo 

Στο πλαίσιο διήμερης περιοδείας του στη Λακωνία, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης 18 Ιουλίου 2017 εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Ευστάθιο.

Κατηγορία ΛΑΚΩΝΙΑ
Τελευταία τροποποίηση στις

Διήμερη περιοδεία στη Λακωνία, στις πυρόπληκτες περιοχές της Ανατολικής Μάνης θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 18 Ιουλίου και την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017 ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατηγορία ΛΑΚΩΝΙΑ
Τελευταία τροποποίηση στις

Οι πυροσβέστες καταγγέλουν τον Τόσκα ότι διαχειρίστηκε το πρόβλημα με επικοινωνιακούς όρους- Σε ύφεση τα μέτωπα στον Κότρωνα και το Σκουτάρι - Έδωσα μάχη για να βγάλω τον κόσμο από τα σπίτια που καίγονταν, λέει ο αντιδήμαρχος

Κατηγορία ΛΑΚΩΝΙΑ
Τελευταία τροποποίηση στις

Υπό μερικό έλεγχο είναι η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες το μεσημέρι στην περιοχή Πύρριχος της Ανατολικής Μάνης στη Λακωνία, η οποία κατευθύνθηκε αρχικά προς το βουνό και στη συνέχεια πήρε πορεία προς τον επόμενο οικισμό, τα Λουκάδικα, μέχρι που έφτασε σχεδόν στις αυλές των σπιτιών

Κατηγορία ΛΑΚΩΝΙΑ
Τελευταία τροποποίηση στις

Ο Σύλλογος Ιεροψαλτών Λακωνίας «Πέτρος ο Πελοποννήσιος», πραγματοποίησε την καθιερωμένη ετήσια εορτή του, επί τη μνήμη των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου. Συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης 29 Ιουνίου 2017, στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελίστριας Σπάρτης, τελέσθηκαν ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία.

Κατηγορία ΛΑΚΩΝΙΑ
Τελευταία τροποποίηση στις

Στο πλαίσιο της στρατηγικής εξωστρέφειας , των καινοτόμων δράσεων θεματικών μορφών τουρισμού αλλά και των εναλλακτικών μορφών προβολής του προορισμού, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, συμμετείχε στη διοργάνωση του 13ου Εθνικού και Διεθνούς Συνεδρίου «Systemic Oragnizational Excellence», που στόχο είχε την προαγωγή και διάδοση της Συστημικής Σκέψης, με την ανάπτυξη συστημικών προσεγγίσεων εφαρμόσιμων σε περισσότερα του ενός παραδοσιακά και σύγχρονα γνωστικά αντικείμενα, μέσα από τη χρήση και την ανάπτυξη διεθνώς αποδεκτών μεθόδων και μεθοδολογιών.

Κατηγορία ΛΑΚΩΝΙΑ
Τελευταία τροποποίηση στις
«Η Πόλις Εάλω»  μια μουσική παράσταση στο Μυστρά υπό την αιγίδα της Προεδρίας της Ελληνικής Δημοκρατίας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα «Παλαιολόγεια 2017», διοργάνωση του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Σπάρτης και της Σχολής Βυζαντινής & Παραδοσιακής Μουσικής «Εν Ωδαίς».
Κατηγορία Δήμος Σπάρτης
Το Ν.Π. Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, Παιδείας & Αθλητισμού Δήμου Ανατ. Μάνης, υλοποιεί Δωρεάν πρόγραμμα «ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ» με σκοπό τη φυσική άσκηση και την αθλητική αγωγή των παιδιών και «ΑΘΛΗΣΗ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ» με σκοπό τη φυσική άσκηση και βελτίωση…

Η επίσκεψη του προέδρου της Δημοκρατίας κ. Πρ. Παυλόπουλου στα Παλιολόγεια 2017, η πορεία του στο κάστρο Μυστρά ,η δήλωση του μπροστά από την ανδριάντα του Κων.Παλαιολόγου στο Μυστρά , άλλα και ολόκληρη η ομιλία του στο Ινστιτούτο Έρευνας Βυζαντινού Πολιτισμού.

Κατηγορία ΛΑΚΩΝΙΑ
Τελευταία τροποποίηση στις

Ομόφωνα οι παρατάξεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου στηρίζουν την προσπάθεια της Περιφερειακής αρχής για τη δημιουργία του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Σπάρτης, όπως αποδείχθηκε κατά τη συζήτηση του θέματος της παράτασης της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Υπουργείου Πολιτισμού, στη συνεδρίαση της Τρίτης 30 Μαΐου 2017.

Κατηγορία ΛΑΚΩΝΙΑ
Τελευταία τροποποίηση στις
Ασφάλειες Μαντά