ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ προς τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Στρατηγάκο Ηλία με Θέμα τη «Λήψη άμεσων μέτρων για την προστασία του Ευρώτα».

Ενημέρωση για το σχεδιασμό των έργων στην Πελοπόννησο για επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στη Λακωνία ζητά με επιστολή προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γ. Σταθάκη, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας, κ. Ιωάννης Παναρίτης.

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018, στην Αθήνα, συνάντηση του Επιμελητηρίου Λακωνίας με την Enterprise Greece.

Στις 23 - 25.2.2018 θα πραγματοποιηθεί Ολοκληρωμένη Ιατρική Παρέμβαση, από το πρόγραμμα "Υγεία για Όλους" στη Λακωνία, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την 6ης Υ.ΠΕ., τον Δήμο Δυτ. Μάνης, τον Δήμο Ευρώτα, τα Κ.Υ. Αρεόπολης , Γυθείου, Βλαχιώτη, τον Σύλλογο "Νέοι Ορίζοντες".

Η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα στους Μολάους (αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου) την 22α   Φεβρουαρίου    τ.ε.    ημέρα  και ώρα   17.30    για συζήτηση και λήψη απόφασης  για 28  θέματα  της…
Από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μονεμβασίας ανακοινώνεται η πορεία εκτέλεσης του Προϋπολογισμού Εσόδων καθώς και του Προϋπολογισμού εξόδων για το χρονικό διάστημα από 1-1-2018 έως 31-01-2018, με βάση την εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 10Α του Ν. 3861/2010, όπως προστέθηκε…

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων από την Ειδική Γραμματεία ΕΠ ΕΤΠΑ & ΤΣ/Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΠΑνΕΚ και τον ΕΦΕΠΑΕ,

Σε 15 ημέρες ανοίγει τις πύλες της για το αθηναϊκό κοινό  η 11η Έκθεση Λακωνικών Προϊόντων. 1 – 3 Μαρτίου 2018

Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018, στην Αθήνα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, συνάντηση του Επιμελητηρίου και πολιτειακών εκπροσώπων της Λακωνίας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Βίτσα.

Εκοιμήθη μετά από μακρά δοκιμασία της υγείας του, ο Γραμματέας και Υπεύθυνος της Οικονομικής Υπηρεσίας της Μητροπόλεως Μάνης Ηλίας Πολίτης.

Σελίδα 1 από 31

logo 

Please publish modules in offcanvas position.