Εκμίσθωση ακινήτου, εντός του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λουτρακίου, για χρήση κυλικείου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φανερή, προφορική, πλειοδοτική δημοπρασία για την εκμίσθωση ακινήτου, ευρισκομένου εντός του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λουτρακίου.

Η δημοπρασία είναι φανερή, πλειοδοτική, με προφορικές προσφορές και θα διενεργηθεί στo Δημοτικό Κατάστημα στο Λουτράκι (Ιάσονος 1 & Εθνικής Αντίστασης – 2 ος όροφος) την 13η Μαρτίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10.00’ (έναρξη επίδοσης προσφορών) – 10.30’ (λήξη επίδοσης προσφορών), ενώπιον της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

Η δημοπρασία μπορεί να συνεχιστεί και πέραν της οριζόμενης στη διακήρυξη ώρας, εφόσον εξακολουθεί άνευ διακοπής η κατάθεση προσφορών. Σε περίπτωση που δεν παρουσιαστεί πλειοδότης η δημοπρασία θα επαναληφθεί την 20η Μαρτίου 2017, ημέρα Δευτέρα, την ίδια ώρα και στον ίδιο τόπο.

Ως ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς ορίζεται το ποσό των #180,00# (εκατόν ογδόντα) €.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο