Ευχαριστίες Δημάρχου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης σ’ όσους εργάστηκαν για την αντιμετώπιση της πρόσφατης χιονόπτωσης

Ευχαριστίες Δημάρχου σ’ όσους εργάστηκαν για την αντιμετώπιση της πρόσφατης χιονόπτωσης στον ορεινό όγκο του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του σε όλους όσους εργάστηκαν ακατάπαυστα, σε αντίξοες συνθήκες και εν μέσω εορταστικών ημερών, για την αντιμετώπιση των πολυάριθμων και σοβαρών συνεπειών της εντονότατης χιονόπτωσης στον ορεινό όγκο του Δήμου μας.
Συνεργεία και εργαζόμενοι του Δήμου, της Δ.Ε.Υ.Α.Ξ.Ε., της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Δ.Ε.Η., αστυνομικοί του Α.Τ. Ξυλοκάστρου, Πρόεδροι και κάτοικοι των τοπικών κοινοτήτων συνέβαλλαν τα μέγιστα, και κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες, επί μία ολόκληρη εβδομάδα, σε ιδιαίτερα δύσκολες και συχνά επισφαλείς συνθήκες, για να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά ένα πλήθος προβλημάτων που επέφερε η συνεχής και έντονη χιονόπτωση.
Τα προβλήματα ήταν πολλαπλά και αφορούσαν τη διατήρηση του οδικού δικτύου ανοιχτού, την αποφυγή αποκλεισμού χωριών της περιοχής, τη διαχείριση της κυκλοφορίας και την αποφυγή ατυχημάτων και μεμονωμένων περιστατικών αποκλεισμού οχημάτων και πολιτών, καθώς και εκτεταμένες διακοπές ρεύματος και υδροδότησης.
Το σύνολο των ανθρώπων που ενεπλάκησαν στην προσπάθεια αυτή, αξίζουν πραγματικά τα συγχαρητήρια μας, για την επιτυχία με την οποία διαχειρίστηκαν την κατάσταση και κατάφεραν πέρα από την αποκατάσταση βλαβών και ζημιών, να εξασφαλίσουν την απρόσκοπτη κυκλοφορία από και προς τις περιοχές που επλήγησαν, την ασφάλεια κατοίκων και επισκεπτών, ειδικά τις ημέρες αυτές, που πλήθος κόσμου επέλεξε την περιοχή για ολιγοήμερες ή και μονοήμερες εκδρομές.
Για τους παραπάνω λόγους, και συγχρόνως για τη χρονική συγκυρία κατά την οποία εργάστηκαν ακάματα, στερούμενοι της οικογενειακής θαλπωρής των Χριστουγέννων, εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε αυτούς προσωπικά, αλλά και στους επικεφαλής και πολιτικούς προϊσταμένους τους.
Ευχόμαστε σε όλους Χρόνια Πολλά και καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία δίπλα στις οικογένειες τους.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αλλαγή προγραμματισμένης κίνησης Κέντρου Κοινότητας Νότιας Κυνουρίας

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του προσωπικού της...

Κέντρο Κοινότητας | Αλλαγή προγραμματισμένης κίνησης

Ενημέρωση Η προγραμματισμένη κίνηση (29/3/2024) στον Δήμο Τρίπολης, μεταφέρεται λόγω άδειας του οδηγού τηςκινητής μονάδας, από τις 29/3/2024, για την Δευτέρα 1/4/2024.

ΕΛΑΣ: Προσοχή στις τηλεφωνικές απάτες

Ενημέρωση πολιτών για την αποφυγή εξαπάτησης από επιτήδειους που...

Διακοπή Ηλεκτροδότησης στην Πιάνα Αρκαδίας

Το Σάββατο 30/03/2024 λόγω εργασιών ενίσχυσης του δικτύου του...
Μετάβαση στο περιεχόμενο