Συμμετοχή του Δήμου Κορινθίων στην εκδήλωση της Εθελοντικής Ομάδας Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμος Κορινθίων συμμετέχει στην εκδήλωση που διοργανώνει η Εθελοντική Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Κορινθίας στα πλαίσια του 9ου Πανελλαδικού Ταυτόχρονου Δημόσιου Θηλασμού και του εορτασμού της Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού από 1-7 Νοεμβρίου 2018.

Στην Κόρινθο, όπως και σε περισσότερες από 50 πόλεις της Ελλάδας, μητέρες από το Πανελλήνιο Εθελοντικό Δίκτυο Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας θα προωθήσουν ενημερωτικό υλικό ώστε να ενημερώσουν έμπρακτα το ευρύ κοινό σχετικά με την αξία του μητρικού θηλασμού. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 από τις 11:00 έως τις 14:00, στον πεζόδρομο της Κολοκοτρώνη, πλησίον της  Δημοτικής Πινακοθήκης.

afisa mitrikou thilasmou korinthos

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Workshop για τις δράσεις του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027 στο Επιμελητήριο Αρκαδίας

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου –...

ΕΦΕΤ: Ανάκληση παρτίδας καπνιστής πέστροφας

Στην ανάκληση παρτίδας καπνιστής πέστροφας προχώρησε ο ΕΦΕΤ, μετά...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο

Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλη Λιόλιο, υποδέχτηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, την Δευτέρα 22 Απριλίου. Κοινές δράσεις, αναπτυξιακά προγράμματα και αθλητικές υποδομές ήταν τα κυριότερα σημεία της συζήτησης, στην οποία συμμετείχαν και στελέχη της Ομοσπονδίας και της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Με διάθεση συνεργασίας για την προβολή, την ανάδειξη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο