Βέλο Βοχας

Δήμος Βέλου - Βόχας

Σε λίγους μήνες θα κληθούμε να αναδείξουμε τους νέους εκπροσώπους μας στις τοπικές και περιφερειακές μας κοινωνίες και πρόθεσή μου είναι να ενασχοληθώ με τον 1ο βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Με νέα ανέκδοτα τραγούδια, ο Γιάννης Χαρούλης ξετυλίγει τις καλοκαιρινές ιστορίες και οδηγεί όλους με ορμή σε νέα μονοπάτια, που οδηγούν στη ρίζα τους αισθήματος. 
Ο Δήμος Βέλου Βόχας και φέτος συμμετέχει στη Διεθνή Εθελοντική Καμπάνια Καθαρισμού Let’s do it Greece που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 στις παραλίες του Δήμου (Νεράντζα, Κοκκώνι, Βραχάτι).
Ο Δήμος Βέλου Βόχας σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 36 του ν. 4508/2017 που αφορά στην παροχή εφάπαξ ειδικού βοηθήματος για την στήριξη καταναλωτών με χαμηλά εισοδήματα, οι οποίοι έχουν αποσυνδεθεί από το δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας λόγω ληξιπρόθεσμων…
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επετειακή εκδήλωση-αφιέρωμα στο 1821 από το δήμο Βέλου-Βόχας το βράδυ της 24ης Μαρτίου 2018, στην αίθουσα Κουτρουμπή στο Ζευγολατιό.
Κινητοποιούνται οι δήμοι για την μείωση της χρήσης της πλαστικής σακούλας και ο Δήμος Βέλου – Βόχας αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα επιθετικής πολιτικής στη περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση ώστε να παρακινήσει αλλά και να διευκολύνει τους δημότες του.
Πραγματοποιήθηκαν έργα επούλωσης λάκκων, αγροτικής οδοποιίας και τοποθέτησης κυβόλιθων σε οδούς του Δήμου.
Ο Δήμος Βέλου –Βόχας πραγματοποίησε μια σειρά δράσεων που αφορούν την περισυλλογή και διαχείριση αδέσποτων ζώων συντροφιάς.
Ολοκληρώθηκε χθές, Τετάρτη 1η Νοεμβρίου, με επιτυχία το 1ο Συνέδριο του Δικτύου Πόλεων «Βιώσιμη Πόλη» στο οποίο ο Δήμος Βέλου Βόχας συμμετείχε ενεργά ως ιδρυτικό μέλος του.
Οριστικοποιήθηκε η ένταξη σημαντικών έργων για το Δήμο Βέλου Βόχας στη συνάντηση  του Δημάρχου Βέλου Βόχας κ. Αννίβα Παπακυριάκου με τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Πελοπίδα Καλλίρη.
Σελίδα 1 από 2

logofootermedia