Βέλο Βοχας

Δήμος Βέλου - Βόχας

Ο Δήμος Βέλου –Βόχας πραγματοποίησε μια σειρά δράσεων που αφορούν την περισυλλογή και διαχείριση αδέσποτων ζώων συντροφιάς.
Ολοκληρώθηκε χθές, Τετάρτη 1η Νοεμβρίου, με επιτυχία το 1ο Συνέδριο του Δικτύου Πόλεων «Βιώσιμη Πόλη» στο οποίο ο Δήμος Βέλου Βόχας συμμετείχε ενεργά ως ιδρυτικό μέλος του.
Οριστικοποιήθηκε η ένταξη σημαντικών έργων για το Δήμο Βέλου Βόχας στη συνάντηση  του Δημάρχου Βέλου Βόχας κ. Αννίβα Παπακυριάκου με τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Πελοπίδα Καλλίρη.
Πιλοτικό πρόγραμμα σίτισης αδέσποτων εγκαινίασε ο Δήμος Βέλου-Βόχας με την τοποθέτηση της σχετικής συσκευής στην πλατεία του Βοχαϊκού.
Είναι σημαντικό να δίνουμε αίμα σε τακτά χρονικά διαστήματα, έτσι ώστε τα αποθέματα να είναι επαρκή πριν προκύψει κάποια έκτακτη ανάγκη.
Τη σύμβαση για την υλοποίηση των λιμενικών έργων βελτίωσης του αλιευτικού καταφυγίου Βραχατίου υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης με την ανάδοχο εταιρεία και τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Πελοπίδα Καλλίρη, την Τετάρτη 20 Μαΐου 2015 στην έδρα της Περιφέρειας…
Ο Δήμος Βέλου Βόχας και το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Βέλου Βόχας "ΑΝΕΛΙΞΗ" διοργανώνουν ποδοσφαιρικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα.
Ο Δήμος Βέλου- Βόχας στα πλαίσια του Ν. 4321/15, ανακοινώνει τη ρύθμιση οφειλών που θα έχουν βεβαιωθεί έως τις 26.5.2015. Στον ανωτέρω Νόμο ορίζεται ως προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για την υπαγωγή στη ρύθμιση, η 26η Μαΐου 2015.
  Ανακριβές, αναληθές και ανυπόστατο χαρακτηρίζει ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος δημοσίευμα σε ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης, σχετικά με την δημιουργία Ψηφιακής Πύλης Ενημέρωσης του Πολίτη Δήμου Βέλου Βόχας.  
Με επείγουσα ανακοίνωση ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας καλεί τους δημότες να πετούν μόνο στους Μπλε κάδους της ανακύκλωσης απορρίμματα, μόνο με υλικά συσκευασίας και να μη βγάζουν απορρίμματα μέχρι νεωτέρας, λόγω της διακοπής λειτουργίας του ΧΥΤΑ ΚΙΑΤΟΥ.    
Σελίδα 1 από 2

logo