Λουτράκι| Με επιτυχία διεξήχθη η αθλητική εκδήλωση για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Ένας ξεχωριστός αγώνας μπάσκετ για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, διεξήχθη το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018, στο Κλειστό Γυμναστήριο Γ. Γαλανόπουλος στο Λουτράκι.

Συμμετέχουσες ομάδες ήταν η Ομάδα Μπάσκετ της Βουλής των Ελλήνων, οι Διεθνείς – Παλαίμαχοι Καλαθοσφαιριστές και η Ομάδα Παλαίμαχων Καλαθοσφαιριστών του Δήμου.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική αθλητική εκδήλωση, με ιδιαίτερους συμβολισμούς και πολλαπλά μηνύματα για έναν κοινό σκοπό, τη στήριξη των ανθρώπων που έχουν πραγματικά ανάγκη. Με αυτή τη σημαντική ενέργεια αλληλεγγύης, ενισχύθηκε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου με μεγάλες ποσότητες τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης, βραβεύτηκαν οι παλαίμαχοι αθλητές Δημήτρης Παπανικολάου, Μιχάλης Κακιούζης, Δήμος Ντικούδης, Τσαρτσαρής Κώστας για την πολύτιμη προσφορά τους στον αθλητισμό, ο προπονητής Ιωάννης Ιωαννίδης, για τη συνολική προσφορά του στον Ελληνικό Αθλητισμό και ο Σάκης Τζαλαλής για την πολύτιμη προσφορά του με τη διοργάνωση αγώνων μπάσκετ φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Ο Δήμαρχος Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες αθλητές, παλαίμαχους, διεθνείς, προπονητές, διαιτητές, πολιτικά πρόσωπα, τον Σύλλογο Όραμα Ελπίδας και κυρίως, τους θεατές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και πρόσφεραν μεγάλη ποσότητα τροφίμων ως ένδειξη αλληλεγγύης προς τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες του Δήμου μας.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο