Δήμος Λουτρακίου - Αγ. Θεοδώρων

Στο ετήσιο τακτικό συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε.) που έλαβε χώρα στα Ιωάννινα από τις 30 Νοεμβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου 2017, συμμετείχε ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας…
Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως, Λουτράκι, 2ος όροφος) την 4η Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 1:30 μ.μ. σε τακτική συνεδρίαση για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
Σε συνέχεια της από 14/11/2017 συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, στα πλαίσια της οποίας συζητήθηκαν θέματα χορήγησης ατομικών θέσεων στάθμευσης αυτοκινήτων ΑμεΑ, ενημερώνουμε τους δημότες ότι ξεκίνησε ο επανέλεγχος των υφιστάμενων θέσεων.
Η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης αισθάνεται την υποχρέωση να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες στους κοινωνικά ευαισθητοποιημένους ιδιοκτήτες και εκπαιδευτικούς των φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης του Δήμου μας που για τρίτη…
Ανακοίνωση του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων σχετικά με τα προγράμματα προστασίας της δημόσιας υγείας και διαχείρισης ζώων συντροφιάς.
Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων "Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου" 
Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως) την 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρα 7:00μ.μ. σε τακτική συνεδρίαση για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω…
Κλειστό θα παραμείνει το κτίριο όπου συστεγάζονται το 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ  ΣΧΟΛΕΙΟ και το 5ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ  την 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ημέρα ΤΡΙΤΗ, προκειμένου να αποκατασταθούν ζημιές.
Στις διαδικασίες της έβδομης Ελληνογερμανικής Συνέλευσης  συμμετείχε ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης, με την Αντιδήμαρχο Διοικητικού Οικονομικού - Α.Α. Μαρία Πρωτοπαππά. 
Το ΔΣ της Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου - Περαχώρας προσκαλεί τους δημότες να παρευρεθούν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
Σελίδα 1 από 6

logo