Κ. Νικολάκου: Η συμπεριφορά του Δημάρχου Κορινθίων είναι πολιτικά απαράδεκτη και επικίνδυνα επιβλαβής για τους δημότες του

Η συμπεριφορά του Δημάρχου Κορινθίων είναι πολιτικά απαράδεκτη και επικίνδυνα επιβλαβής για τους δημότες του, καθώς αρνείται συνεχώς να συνεργαστεί για να εξασφαλίσει τις προϋποθέσεις βελτίωσης της ποιότητας ζωής τους, δήλωσε η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κωνσταντίνα Νικολάκου.

«Η συμπεριφορά του Δημάρχου Κορινθίων είναι πολιτικά απαράδεκτη και επικίνδυνα επιβλαβής για τους δημότες του, καθώς αρνείται συνεχώς να συνεργαστεί για να εξασφαλίσει τις προϋποθέσεις βελτίωσης της ποιότητας ζωής τους.

Με την άρνησή του αυτή άφησε την Κόρινθο εκτός των κέντρων κοινότητας και στέρησε από όλους τους πολίτες της Κορινθίας των προσφερόμενων υπηρεσιών. «Πίστεψε» την κα Φωτίου ότι θα του προσφέρει υποδομές και χρήματα, κάτι το οποίο όμως ήξερε ότι ήταν ανέφικτο. Το ίδιο έκανε και με το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, όταν «πίστεψε» τον κ. Τσιρώνη. Έχει διαψευστεί πανηγυρικά και στις δύο περιπτώσεις, με επιπτώσεις στους δημότες του, και δεν διαθέτει ούτε το θάρρος να το παραδεχθεί δημόσια, ούτε τον πολιτικό ρεαλισμό να επανορθώσει και να συνεργαστεί προς όφελος των δημοτών, έστω και τώρα.

Ενόψει της σημερινής συνεδρίασης του ΦΟΔΣΑ, με τη δημόσια αναφορά του χθες, ξεπερνά κάθε όριο θράσους και αμετροέπειας, καθώς ζητά τη διακοπή της μόνης νόμιμης, βιώσιμης και υπέρ του δημοσίου συμφέροντος, λύσης και να ξαναγυρίσουμε στην παρανομία των ΧΑΔΑ.

Αυτό άλλωστε είναι το δημιούργημά του και προφανώς νιώθει την ανάγκη να το υπερασπιστεί. Είναι για πολλά χρόνια Δήμαρχος σε μια από τις μεγάλες πόλεις της Πελοποννήσου και, παρότι είχε επιλογές, είχε χρόνο, είχε χρήματα, το μόνο με το οποίο συνδύασε το όνομά του είναι η παρανομία, η καταστροφή του περιβάλλοντος και η απειλή στη δημόσια υγεία, που συνεπάγονται οι ΧΑΔΑ.

Δεν ξεχνάμε επίσης ότι τη δημόσια δήλωσή του ως τέως Πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ, ότι δεν είχε διαβάσει τον προηγούμενο ΠΕΣΔΑ, που ο ίδιος είχε υπογράψει και φυσικά ποτέ δεν σεβάστηκε την υπογραφή του. 

Είναι πρόκληση να καταφέρεται με τέτοιο τρόπο απέναντι σε συναδέλφους του Δημάρχους, οι οποίοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία, με αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων, ζητούν άμεσα την υπογραφή της σύμβασης για την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων με ΣΔΙΤ στην Πελοπόννησο.

Θα έπρεπε μέχρι τώρα να είχε βρει το θάρρος να αποκαλύψει την αλήθεια στους πολίτες».  

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο