Δήμος Κορινθίων

Ένα κτίριο που με τα υπόγεια του είναι πάνω από 2.700τ.μ. και η κατασκευή του στοίχισε πάνω από 5.000.000€. Η αγορά του ολοκληρώθηκε μέσα από ανοιχτό διαγωνισμό που έγινε με ευθύνη της εταιρείας που έχει αναλάβει την εκποίηση της κινητής και…
Ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός επισκέφθηκε στις 30 Οκτωβρίου 2018 τη Δημοτική Κοινότητα Άσσου, επιβλέποντας τα έργα αποκατάστασης των ζημιών, από το πέρασμα των ακραίων καιρικών φαινομένων.
Η πόλη της Κορίνθου θα αποτελέσει το κέντρο του αγώνα ο οποίος είναι ενταγμένος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Rally Χώματος 2018.
Ο Δήμος Κορινθίων συμμετέχει στην εκδήλωση που διοργανώνει η Εθελοντική Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Κορινθίας στα πλαίσια του 9ου Πανελλαδικού Ταυτόχρονου Δημόσιου Θηλασμού και του εορτασμού της Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού από 1-7 Νοεμβρίου 2018.
Ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός, κατά τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, με αφορμή το Δημοτικό Συμβούλιο της 22ας Οκτωβρίου 2018, αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση του έργου των κερκίδων στο γήπεδο Χιλιομοδίου, στο έργο βιολογικού καθαρισμού καθώς και στο τεταμένο κλίμα…
«Η κατάκτηση της Πελοποννήσου από τους Οθωμανούς Τούρκους: η προέλαση στην Κορινθία και αναφορές στην Κορινθία μέσα από τη μουσική και τη λογοτεχνία του 19ου αιώνα», το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018 (ώρα 19:00), στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου.
Έργο που θα αναδείξει την Κορινθία ενεκρίθη κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου την 1η Οκτωβρίου στην Τρίπολη.
Ο Δήμαρχος Κορινθίων και αντιπροσωπεία της Φιλαρμονικής του Κέντρου Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Κορινθίων, έπειτα από πρόσκληση του Δήμου Μαλίκι της Αλβανίας παραβρέθηκε στην Έκθεση των Γεωργικών και Κτηνοτροφικών Προϊόντων, Μελισσοκόμων και Γλυκισμάτων που πραγματοποιήθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου…
Ένταξη δυο νέων έργων κατόπιν υποβολής αντίστοιχων προτάσεων στο πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης 2004-2020 για το Δήμο Κορινθίων.
Ο Δήμος Κορινθίων ενημερώνει όλους τους /τις ενδιαφερόμενους /ες ότι το Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Κορινθίων την προσεχή περίοδο προσφέρει δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα εκμάθησης της Ιταλικής Γλώσσας και μαθημάτων Πληροφορικής.
Σελίδα 1 από 10

logofootermedia