Δήμος Κορινθίων

Ένταξη δυο νέων έργων κατόπιν υποβολής αντίστοιχων προτάσεων στο πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης 2004-2020 για το Δήμο Κορινθίων.
Ο Δήμος Κορινθίων ενημερώνει όλους τους /τις ενδιαφερόμενους /ες ότι το Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Κορινθίων την προσεχή περίοδο προσφέρει δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα εκμάθησης της Ιταλικής Γλώσσας και μαθημάτων Πληροφορικής.
Πρόσκληση για συμμετοχή σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων στο γνωστικό αντικείμενο με τίτλο "Εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας ως δεύτερης για μετανάστες", από το Κέντρο δια βίου μάθησης του Δήμου Κορινθίων .
Σε συνέχεια της περσινής επιτυχημένης εκδήλωσης και με αφορμή το κλείσιμο της καλοκαιρινής εκπτωτικής περιόδου ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου, διοργάνωσε Λευκή Νύχτα τη Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018.
Την Κόρινθο και τα γραφεία της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας, επισκέφθηκε σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.
Υπεγράφη σήμερα μεταξύ του Δημάρχου Κορινθίων κ. Αλέξανδρου Πνευματικού και του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της εταιρείας «ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε» κ. Λεωνίδα Μπόμπολα, σύμβαση που αφορά την Προμήθεια Εξοπλισμού Διαχείρισης Αστικών και Στερεών Αποβλήτων συνολικού προϋπολογισμού μελέτης 2.246.880€.
Ο Δήμαρχος Κορινθίων παρευρέθηκε την Τρίτη 21 Αυγούστου 2018 στον Αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Κορίνθου όπου και υποδέχθηκε την Υπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Κονιόρδου Λυδία.
Υπεγράφη από τον Δήμαρχο Κορινθίων η σύμβαση που αφορά το έργο  «Εργασίες συντήρησης της Ε.Ο Ισθμού – Επιδαύρου εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Κορινθίων» προϋπολογισμού 350.000,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.
Σε μία μαγική ατμόσφαιρα στο θερινό κινηματογράφο Δερβενίου «ΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ» και κάτω από νέα Σελήνη, το πολυπληθές μουσικόφιλο κοινό του Δερβενίου, αλλά και οι επισκέπτες της πόλης, απήλαυσαν τη Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου τη περασμένη Κυριακή 12 Αυγούστου 2018 στις 9:15…
Ο Δήμος Κορινθίων συμμετέχοντας στο εθνικό πένθος και την ανείπωτη θλίψη για τις ανθρώπινες απώλειες από την πύρινη λαίλαπα, αναβάλλει τις παρακάτω προγραμματισμένες εκδηλώσεις:  
Σελίδα 1 από 9

logofootermedia