Βάσεις 2016: Επτά στους δέκα πέρασαν σε ΑΕΙ ή ΤΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επτά στους δέκα υποψηφίους των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων πέρασαν σε κάποια Σχολή σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο Ν. Φίλης σε συνέντευξη Τύπου για τα αποτελέσματα των Πανελληνίων 2016.

Συγκεκριμένα από τους 105.548 υποψηφίους οι 72.973 εισάγονται σε Πανεπιστήμια, Ανώτατες Εκκλησιαστικές Ακαδημίες, ΤΕΙ, Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές και Ακαδημίες της Πυροσβεστικής και του Εμπορικού Ναυτικού.

Ο υπ. Παιδείας υποστήριξε ότι τα αποτελέσματα των Βάσεων ανακοινώνονται νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά. Τόνισε δε ότι γίνονται συζητήσεις για την αναβάθμιση του εκπαιδευτικού συστήματος, μέσα από ένα νέο σύστημα επιλογής της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. «Μιλάμε για μια αναμόρφωση του λυκείου, που θα εξουδετερώνει σχήματα εκτός του σχολείου», σημείωσε.

iefimerida.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Επιτροπή Ελέγχου. Διαβάστε εδώ. 

Πρωτόγνωρο επεισόδιο μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης στο Ναύπλιο

Ένα από τα σοβαρότερα επεισόδια μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης που...
00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας 23/4 (vid)

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας στην...

Υπογραφή σύμβασης προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου

Στις πρωτοβουλίες που έχει πάρει η Περιφερειακή Αρχή και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, σε θέματα άρδευσης και ύδρευσης, ήρθε να προστεθεί η υπογραφή σύμβασης προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου (Κιβέρι) Ν. Αργολίδας. Αναλυτικά Υπεγράφη η σύμβαση προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών και ομαλού εκκινητή στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο