Σύλληψη 25χρονου για διακίνηση μεταναστών στην περιοχή της Αρκαδίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σύλληψη 25χρονου για διακίνηση μεταναστών στην περιοχή της Αρκαδίας

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση μεταναστών, συνελήφθη χθες (21.7.2016) το βράδυ, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, για παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.  
Ειδικότερα, χθες (21.7.2016) το βράδυ, στο 146,8 χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, πραγματοποίησαν έρευνα σε όχημα, στο οποίο επέβαινε ο 25χρονος, και διαπιστώθηκε να μεταφέρει έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Πακιστάν.

Κατασχέθηκαν χρήματα, ως προερχόμενα από την τέλεση αξιόποινων πράξεων, καθώς και δύο (2) κινητά τηλέφωνα και το προαναφερόμενο όχημα ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.  
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνελήφθησαν 19 άτομα σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

Πασχαλινό Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Πασχαλινά Bazaars από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη...

Παράδοση έξυπνων ιατρικών συσκευών στο ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

H Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης πραγματοποίησε εκδήλωση παράδοσης συσκευών στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος HORIZON «SMART BEAR», στο χώρο του Κεντρικού ΚΑΠΗ, την Πέμπτη 18 Απριλίου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Χρυσοβαλάντης Μέλλος, η Αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας, Μαρία Οικονομάκου, ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, Σωτήρης Καμαρινόπουλος και Υπηρεσιακοί παράγοντες

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο