Πάτρα: Άγριες συμπλοκές μεταναστών μέσα στη νύχτα – Δύο τραυματίες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πεδίο μάχης έγινε τα ξημερώματα η Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα

Πεδίο μάχης έγινε τα ξημερώματα η Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τοπικά μέσα, προέκυψαν άγριες συμπλοκές μεταξύ μεταναστών, μέσα στη νύχτα, με την άμεση παρέμβαση της αστυνομίας.

Από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν δύο άτομα, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, φέροντας τραύματα από μαχαίρι σε σημεία του σώματός τους.

Επιτόπου έφτασαν ασθενοφόρα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, προκειμένου να προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες στους τραυματίες.

Η ΕΛΑΣ πραγματοποιεί εκτεταμένες έρευνες στην παραλιακή ζώνη της αχαϊκής πρωτεύουσας προκειμένου να συλληφθούν οι δράστες. Η κατάσταση που βιώνουν οι κάτοικοι στην περιοχή είναι δυσβάσταχτη και προκαλεί φόβο σε περαστικούς.

Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγους μήνες ένας νεαρός μετανάστης είχε πείσει νεκρός από σφαίρα την οποία είχε δεχτεί πισώπλατα στη διάρκεια συμπλοκής μεταξύ μεταναστών στην πύλη του πρώην εργοστασίου Λαδόπουλου.

 

Πηγή: Patrastimes.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο