Τρόμος σε λαϊκή αγορά στη Σπάρτη: Αιμόφυρτος άντρας ζητούσε βοήθεια από μπαλκόνι

Ο τραυματίας ήταν ένας 47χρονος Ρουμάνος ο οποίος διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Σπάρτης και η κατάστασή του θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη.

«Πάγωσαν» όσοι ψώνιζαν στην λαϊκή αγορά της Σπάρτης το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν αντίκρισαν έναν αιμόφυρτο άντρα να ζητά βοήθεια από το μπαλκόνι ενός διαμερίσματος πολυκατοικίας στον πεζόδρομο, εκεί όπου είναι στημένοι οι πάγκοι! Αμέσως κάλεσαν την Αστυνομία και ασθενοφόρο.

Όπως διαπιστώθηκε, ο τραυματίας ήταν ένας 47χρονος Ρουμάνος ο οποίος διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Σπάρτης και η κατάστασή του θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη. Η έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί, αποκάλυψε ότι είχε διαπληκτιστεί με τον 59χρονο ομοεθνή του, ένοικο του διαμερίσματος για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και ο δεύτερος έβγαλε μαχαίρι με το οποίο του κατάφερε σοβαρά τραύματα.

Αμέσως ξεκίνησε για τον εντοπισμό του 59χρονου Ρουμάνου δράστη, ο οποίος είχε διαφύγει από το σπίτι του πριν φτάσουν οι αστυνομικοί. Τελικά, εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα, συνελήφθη και ανακρίνεται στο αστυνομικό τμήμα, πριν οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης με κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας και οπλοχρησία.

protothema.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καλαμάτα: Έκρηξη από γκαζάκι σε διαμέρισμα

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε αργά το απόγευμα της Τετάρτης 27/3...

ΕΟΣ Τρίπολης: Πεζοπορική διαδρομή από τη Νυμφασία έως τα Μαγούλιανα

Ο ΕΟΣ Τρίπολης προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους...

Δημοτική Αστυνομία: Έκλεισαν οι αιτήσεις για 1.213 προσλήψεις

Ολοκληρώνονται σήμερα Τετάρτη, 27 Μαρτίου οι αιτήσεις στο ΑΣΕΠ...
Μετάβαση στο περιεχόμενο