Εξιχνιάστηκαν έξι περιπτώσεις κλοπής και αποπειρών κλοπής στη Λακωνία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθησαν δύο άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, έξι (6) περιπτώσεις κλοπής και αποπειρών κλοπής, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν, στις 18.8.2018 το πρωί και στις 19.8.2018 το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης και στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 35 και 34 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, την 17/18.8.2018 το βράδυ, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, διέπραξαν τέσσερις (4) περιπτώσεις αποπειρών κλοπής σε καταστήματα ημεδαπών, μία (1) περίπτωση κλοπής σε κατάστημα, από όπου αφαίρεσαν πέντε (5) φιάλες οινοπνευματωδών ποτών, φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και χρήματα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια τους, καθώς και μία (1) περίπτωση κλοπής δίκυκλης μοτοσικλέτας ημεδαπού, η οποία επίσης βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτης της.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε πλήρη λειτουργία τη Μεγάλη Εβδομάδα το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Άργους Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού...

Συνεργασία Άννας Μαστοράκου – Θ. Βασιλόπουλου για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας...

Πρωταθλητής ο Παναργειακός και άνοδος στη Super League 2 μετά από 27 χρόνια

Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής για την περίοδο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο