Αργολίδα: Τροχαίο ατύχημα με εκτροπή αυτοκινήτου στο Άργος – Τραυματίας μια γυναίκα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 5:00 το απόγευμα της Κυριακής στο δρόμο Άργους Καρυάς στην περιοχή της Χούνης στο Δήμο Άργους Μυκηνών στην Αργολίδα.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/cw6z7kW-GeA” frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen ]

Ένα ΙΧ. αυτοκίνητο, που οδηγούσε μια νεαρή κοπέλα ενώ μαζί της επεβαινε και ένα μικρό παιδί, εξετράπη της πορείας του, πιθανόν λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος, ντεραπάρισε και έπεσε σε χωράφι με πορτοκαλιές.

Στην τρελή πορεία που ακολούθησε το όχημα, προσέκρουσε πάνω στην περίφραξη του χωραφιού ενώ έκοψε και τρεις μικρές πορτοκαλιές.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική καθώς η νεαρή είχε εγκλωβιστεί ενώ τ μικρό παιδί δεν τραυματίστηκε. Την οδηγό παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που την μετέφερε στο νοσοκομείο.

argolikeseidhseis.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μητσοτάκης: Στα 830 ευρώ ο κατώτατος μισθός – Εφαρμογή από 1η Απριλίου

Την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 830 ευρώ από την 1η Απριλίου, ανακοίνωσε...

«Γεωργάντεια 2024» – Περίπτερο αγροτικών προϊόντων, την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα

Ο Τομέας Πρωτογενούς Παραγωγής του Δήμου Τρίπολης, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Ποσειδώνα Τρίπολης και την κοινότητα Στενού, την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα δρόμου «Γεωργάντεια 2024», που θα πραγματοποιηθούν στο Στενό Αρκαδίας, θα λειτουργήσει περίπτερο αγροτικών προϊόντων. Οι καταναλωτές αναζητώντας ένα τοπικό προϊόν επιθυμούν να έχουν πρόσβαση στην ιστορία, την

Εθελοντική αιμοδοσία και λήψη δείγματος μυελού των οστών σε Τρίπολη και Άστρος

Στις 30 Μαρτίου 2024, Σάββατο, ο Σύλλογός μας θα...
Μετάβαση στο περιεχόμενο