Πάτρα: Άγριος ξυλοδαρμός μαθήτριας από 4 συμμαθήτριες (video – pic)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την παρέλαβε σε άθλια κατάσταση ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Σοβαρό επεισόδιο ξυλοδαρμού μιας 20χρονης μαθήτριας του 6ου ΕΠΑΛ το οποίο βρίσκεται στο τέρμα της οδού Αγίας Σοφίας στον κόμβο της μίνι περιμετρικής σημειώθηκε μισή ώρα μετά τη 1.00 το μεσημέρι σήμερα.

Η 20χρονη δέχθηκε την άγρια επίθεση  4 άλλων μαθητριών οι οποίες την ξυλοκόπησαν, με αποτέλεσμα να κληθεί το  ΕΚΑΒ για ν την παραλάβει.

Η 20χρονη μαθήτρια ήταν σε άσχημη κατάσταση με αποτέλεσμα να υποβαστάζεται από τους καθηγητές της, ενώ οι 4  δράστιδες αναζητούνται καθώς αμέσως μετά την πράξη τους τράπηκαν σε φυγή.

mathitria1

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr το θύμα της επίθεσης δεχόταν – πριν τον σημερινό ξυλοδαρμό της – λεκτικές επιθέσεις από τις 4 συμμαθήτριές της , τις τελευταίες δέκα ημέρες

http://patrastimes.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διακοπή Ηλεκτροδότησης σε περιοχές της Τρίπολης

Την Παρασκευή 19/04/2024 λόγω επειγουσών εργασιών συντήρησης του δικτύου...

Δήμος Μεγαλόπολης: Αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων, κομμένων κλαδιών και χόρτων

Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Μεγαλόπολης συνεχίζει καθημερινά την...

Επιδείνωση του καιρού και πτώση της θερμοκρασίας

Η πτώση της θερμοκρασίας στους 21 με 23 βαθμούς...

«Επιδιώκουμε συνεργασίες που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των συνδημοτών μας»

Σύμφωνο Συνεργασίας υπεγράφη σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου 2024, μεταξύ του Δημάρχου Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη και της Αναπληρώτριας Καθηγήτριας Τμήματος Νοσηλευτικής Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κας Ανδρέα Πάολα Ρόχας. Το εν λόγω σύμφωνο αφορά έρευνα που στοχεύει στον εντοπισμό και την ανάπτυξη ενός αλληλένδετου συνόλου πρακτικών, που επιτρέπουν σε μια κοινότητα να μάθει πώς να προλαμβάνει και

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο