Εξιχνιάστηκαν δεκατρείς περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών και απόπειρας κλοπής, σε οχήματα στην Αργολίδα

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών, δεκατρείς (13) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών και απόπειρας κλοπής σε οχήματα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους- Μυκηνών Αργολίδας.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορείται μία (1) 42χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς της.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι η 42χρονη, μαζί με άγνωστους συνεργούς της, κατά το χρονικό διάστημα από την 24.8.2016 έως και την 11.3.2018, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους- Μυκηνών, είχαν διαπράξει συνολικά δώδεκα (12) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών σε οχήματα και μία (1) περίπτωση απόπειρας κλοπής σε όχημα.

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση, είχαν αφαιρέσει ηλεκτρονικές συσκευές, χρήματα κ.α., που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις -27.000- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών, για την ταυτοποίηση των συνεργών της 42χρονης, καθώς και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χορηγός η Παγκρήτια Τράπεζα στην έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», έχει κερδίσει πλέον τη θέση της...

Καιρός: Ο πιο ζεστός Μάρτιος των τελευταίων 14 ετών

Καλοκαίρι θυμίζει ο καιρός σε συνδυασμό με την αφρικανική...

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου αντιπρόεδρος των Δημοκρατών του Λοβέρδου

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου είναι από σήμερα ο αντιπρόεδρος του...

Με ρεκόρ συμμετοχών το Ράλλυ Σπριντ «Μολών Λαβέ» στις Καρυές

Η αγωνιστική χρονιά για τους χωμάτινους αγώνες του 2024...
Μετάβαση στο περιεχόμενο