Βουτιά θανάτου σε γκρεμό στη Μικρή Μαντίνεια- Νεαρός έχασε τη ζωή του (videos)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής στο δρόμο λίγο μετά το ξενοδοχείο Messinian Bay στη Μικρή Μαντίνεια .

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/m0HDli6hRJY” frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen ]

Ειδικότερα αυτοκίνητο ΙΧ κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ξέφυγε από την πορεία του, έπεσε στο γκρεμό και κατέληξε στη θάλασσα.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας, οι οποίες απεγκλώβισαν τους επιβαίνοντες έπειτα από μεγάλη επιχείρηση.

Τελικά ο νεαρός που διακομίσθηκε σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ εξέπνευσε, ενώ στο όχημα επέβαινε και μια κοπέλα που είναι εκτός κινδύνου.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Εκτροπή οχήματος με θανάσιμο τραυματισμό ατόμου
Χθες (15.4.2018) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, Ι.Χ.  επιβατηγό όχημα που οδηγούσε 21χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαινε 19χρονη ημεδαπή, εξετράπη της πορείας του και κατακρημνίστηκε, καταλήγοντας στη θάλασσα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 21χρονου και της 19χρονης. Τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου λίγες ώρες αργότερα, ο 21χρονος υπέκυψε στα τραύματα του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καλαμάτας.

Δείτε περισσότερα εδώ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο