Σοκ με τον πρόωρο χαμό του Δημήτρη Τσιπιανίτη

Μεγάλο σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία και στον τοπικό χώρο του ποδοσφαίρου η απροσδόκητη απώλεια του Δημήτρη Τσιπιανίτη το πρωί του Σαββάτου.

Ενός ανθρώπους που έχει ασχοληθεί ενεργά με το χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου σε διάφορες ομάδες, συνδέοντας μάλιστα την παρουσία του στον ΑΟ Τεγέας ως Πρόεδρος του συλλόγου με κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συλλόγου.

Ένας νέος άνθρωπος έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή σκεπάζοντας με θλίψη όλη την ποδοσφαιρική κοινωνία της περιοχής. Το «pna.gr» εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους «οικείους» του!

Με το άκουσμα της τραγικής η ομάδα του Ορχομενού Λεβιδίου νωρίτερα εξέδωσε την εξής συλλυπητήρια ανακοίνωση: «Η διοίκηση και τα μέλη του Σ.Σ.Α. Ορχομενός Λεβιδίου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον απροσδόκητο χαμό του Δημήτρη Τσιπιανίτη.

Ο Δημήτρης Τσιπιανίτης δεν θα λείψει μόνο στην οικογένειά του. Η απουσία θα είναι αισθητή σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους, καθώς η ενασχόλησή του με το τοπικό ποδόσφαιρο της Αρκαδίας, ως πρόεδρος του Α.Ο. Τεγεας, τον είχε κάνει ιδιαίτερα αγαπητό.

Καλό του ταξίδι….».

Συλλυπητήριο ψήφισμα από την ΕΠΣ Αρκαδίας…

Με αφορμή το θλιβερό αυτό γεγονός η ΕΠΣ Αρκαδίας συνεδρίασε σήμερα το πρωί εκτάκτως και προχώρησε στο παρακάτω ψήφισμα στο οποίο αναφέρονται τα εξής:

«Η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΣ Αρκαδίας στη θλιβερή αναγγελία του θανάτου του Δημήτρη Τσιπιανίτη, επί χρόνια Προέδρου του Α.Ο. Τεγέας, συνήλθε εκτάκτως σήμερα Σάββατο 13/1 και αποφάσισε τα παρακάτω :

1) Να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

2) Να παραστεί στην κηδεία του εκλιπόντος.

3) Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του.

4) Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες των πρωταθλημάτων της Αρκαδίας το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Ιανουαρίου.

5). Να δημοσιευθεί το παρόν στον τοπικό τύπο.

Για την Ε.Ε. της ΕΠΣ Αρκαδίας

Ο Πρόεδρος Σταύρος Τσαγγούρης

Ο Γ. Γραμματέας Κώστας Ζιώτης».

Συλλυπητήριο μήνυμα από τον Θεόδωρο Καραλή για τον Δημήτρη Τσιπιανίτη. 

Η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του αγαπητού  φίλου Δημήτρη Τσιπιανίτη, του επι χρόνια Προέδρου της ομάδας Α.Ο. Τεγέας, προξένησε βαθιά θλίψη σε όλους μας και του ερασιτεχνικού Αρκαδικού ποδοσφαίρου. 

 Τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ο Πρόεδρος  του Ν.Π.Δ.Δ 

& Υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου Τρίπολης Θεόδωρος Καραλής

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...

Δημήτρης Πτωχός: Aπολογισμός του πρώτου τριμήνου της θητείας του

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη...
Μετάβαση στο περιεχόμενο