Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο σε νυχτερινό κέντρο – Μαχαίρωσε 26χρονο υπάλληλο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εμβρόντητοι έμειναν όσοι βρίσκονταν το βράδυ της Πέμπτης, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο της Πάτρας, όταν σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, είδαν άνδρα να βγάζει μαχαίρι και να επιτίθεται σε 26χρονο υπάλληλο της επιχείρησης, στην κοιλιά και στο πόδι.

Συγκεκριμένα ο δράστης που διαφεύγει της σύλληψης, εισήλθε στο χώρο και κατευθύνθηκε στον νεαρό εργαζόμενο και χωρίς να πει δεύτερη κουβέντα, τον μαχαίρωσε. Αμέσως προκλήθηκε αναστάτωση με τον δράστη να τρέπεται σε φυγή, ενώ το θύμα σωριάστηκε στο πάτωμα αιμόφυρτο.

Κλήθηκε το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο και μετέφερε τον τραυματία στο Νοσοκομείο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες παραμένει για νοσηλεία.

Ανδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, βρέθηκαν στον τόπο της επίθεσης ενώ αμέσως σήμανε συναγερμός για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Η Αστυνομία ερευνά την υπόθεση με ιδιαίτερη προσοχή και εξετάζει όλα τα ενδεχόμενο, λαμβάνοντας καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες. “Φως” για την ταυτότητα του δράστη αναμένεται να δώσει η κατάθεση του θύματος.

Πληροφορίες θέλουν να εξετάζεται και υλικό από κάμερα ασφαλείας.

tempo24.news

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο