Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην (ΕΟ Σπάρτης-Τρίπολης)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περίπου στη 1 το μεσημέρι της Παρασκευής (17/11)  στην παράκαμψη Βουτιάνων (ΕΟ Σπάρτης-Τρίπολης), στο ύψος της Σελλασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκαν μεταξύ τους δύο οχήματα, ένα επιβατηγό ΙΧ και ένα επαγγελματικό φορτηγάκι. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν οι οδηγοί των δύο οχημάτων, ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός, οι οποίοι διεκομίσθησαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Σπάρτης. Οι δύο τραυματίες δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες και υπεβλήθησαν στις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, δεν φαίνεται να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους.

Κατά τις εκτιμήσεις, το τροχαίο σημειώθηκε όταν ο οδηγός του ασημί ΙΧ -με κατεύθυνση προς Σπάρτη- έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, το οποίο στη συνέχεια προσέκρουσε στο αγροτικό που κινείτο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Πιθανότερη εκδοχή του τροχαίου είναι η ολισθηρότητα του οδοστρώματος.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Σπάρτης για τον απεγκλωβισμό των οδηγών και της Τροχαίας Σπάρτης, για τη διερεύνηση των αιτιών του ατυχήματος και τη ρύθμιση της κυκλοφορίας. Λόγω του τροχαίου, έχει διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων στην παράκαμψη Βουτιάνων και η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται μέσω του παλαιού τμήματος της ΕΟ Σπάρτης-Τρίπολης (μέσω Βουτιάνων).

Διαβάστε περισσότερα αργότερα

lakonikos.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος Οιχαλίας ο Βασίλης Μητρόπουλος

Ορκίστηκε ενώπιον της Δημάρχου Οιχαλίας Γιώτας Γεωργακοπούλου, ο δημοτικός...

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς εξελίσσεται το έργο που συνδέει το χωριό Τουρκολέκα με τα Καλύβια του Δήμου Οιχαλίας

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς εξελίσσεται το έργο της Περιφέρειας Πελοποννήσου...

Μονεμβασία: Φωτιά στον Άγιο Στέφανο

Φωτιά έχει ξεσπάσει σε αγροτοδασική έκταση στον Άγιο Στέφανο,...

νοῦς – TEDxKlonatzidika 2024

Η δύναμη του νου στην πλαισίωση (διαμόρφωση) του κόσμου:   Ένα...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο