ΑρχικήΚοινωνίαΣυνελήφθη 30χρονος για κλοπές στην Τρίπολη

Συνελήφθη 30χρονος για κλοπές στην Τρίπολη

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, έξι (6) περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπής σε οικίες και σε κατάστημα, στην Τρίπολη Αρκαδίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη χθες (17.10.2017) το μεσημέρι, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Αρκαδίας, 30χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο ανωτέρω, χθες (17.10.2017) το πρωί, στην Τρίπολη Αρκαδίας, διέπραξε συνολικά πέντε (5) περιπτώσεις αποπειρών κλοπής σε οικίες και μια (1) περίπτωση κλοπής σε κατάστημα, από το οποίο αφαίρεσε στιγμιαία κρατικά λαχεία.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Μετάβαση στο περιεχόμενο