Έκλεψαν “μέρα μεσημέρι” σπίτι ηλικιωμένων στο Ροεινό Φαλάνθου και έφυγαν ανενόχλητοι

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο ένας εκ των δραστών συνομίλησε μάλιστα με την ηλικιωμένη γυναίκα Καθημερινό φαινόμενο αποτελούν οι κλοπές και οι διαρρήξεις και στα χωριά της Αρκαδίας.

Άλλες περιοχές έχουν περισσότερα περιστατικά και άλλες λιγότερα, αλλά σχεδόν σε όλη την επαρχία το φαινόμενο έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις, ενώ πολλά περιστατικά δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ως γεγονότα, παρά μόνο, όταν γίνονται συλλήψεις ή όταν κάποιος καταγγέλλει την κλοπή- διάρρηξη στα ΜΜΕ.

Θύμα κλοπής έπεσε, λοιπόν ηλικιωμένο ζευγάρι στο Ροεινό Φαλάνθου, την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου.

Το περίεργο είναι πως η κλοπή έγινε μέρα μεσημέρι κυριολεκτικά, ενώ μάλιστα η ηλικιωμένη γυναίκα, λίγο πριν γίνει το συμβάν, είχε μιλήσει με τον έναν εκ των δραστών, που όπως καταγγέλλει ήταν τσιγγάνος. Χωρίς όμως να υποπτευθεί κάτι έφυγε από το σπίτι για να πάει σε κάποια δουλειά, ενώ και ο σύζυγός της απουσίαζε.

Το σπίτι ήταν κλειδωμένο αλλά οι δράστες μπήκαν από το ανοιχτό παράθυρο του μπάνιου και αφού έκαναν “φύλλο και φτερό” το σπίτι πήραν τελικά ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό.

Όταν επέστρεψε το ηλικιωμένο ζευγάρι στο σπίτι, το βρήκε “άνω -κάτω” και τα χρήματα να έχουν κάνει φτερά.

Κλήθηκε η αστυνομία για αποτυπώματα και το άτυχο ζευγάρι των ηλικιωμένων ευελπιστεί να βρεθούν σύντομα οι δράστες.

Πηγή: drt915.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο