Στον εισαγγελέα Ναυπλίου η 38χρονη συζυγοκτόνος (βίντεο)

Υποβασταζόμενη και σε κατάσταση σοκ μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί για να απολογηθεί στο εισαγγελέα Ναυπλίου η 38χρονη συζυγοκτόνος Δήμητρα Βούλγαρη που ομολόγησε την δολοφονια του άντρα της στις 8 Δεκεμβρίου 2014 στην Κοιλάδα, κατά την ανάκριση της στην αστυνομία, ενώ πήρε προθεσμία για αύριο Τετάρτη.

[iframe width=”650″ height=”350″ src=”https://www.youtube.com/embed/NS_dOH0BswY” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Ως αυτοκτονία προσπάθησε να παρουσιάσει αρχικά τον θάνατο του 42χρονου Θανάση Λάμπρου στην Αργολίδα η 38χρονη σύζυγός του. 

Σύμφωνα με αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής Ναυπλίου, πρόκειται μάλλον για εν ψυχρώ εκτέλεση με άγνωστο συνεργό, ενώ το σπίτι του φίλου του δολοφονηθέντα, όπου βρέθηκε νεκρός ο 42χρονος, είχε εξελιχθεί σε σπίτι ερωτικών συνευρέσεων. Η αρχική εκτίμηση περί αυτοκτονίας έδωσε χρονικά περιθώρια για καθάρισμα χώρων του σπιτιού, ωστόσο σε καλαθάκι σκουπιδιών βρέθηκαν ευρήματα από σωματικά υγρά, που ταυτοποιήθηκαν στο εργαστήριο DNA της ΕΛΑΣ με συγκεκριμένο πρόσωπο.

 
 
 Πηγή: argolikeseidhseis.gr
- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μητσοτάκης: Στα 830 ευρώ ο κατώτατος μισθός – Εφαρμογή από 1η Απριλίου

Την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 830 ευρώ από την 1η Απριλίου, ανακοίνωσε...

«Γεωργάντεια 2024» – Περίπτερο αγροτικών προϊόντων, την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα

Ο Τομέας Πρωτογενούς Παραγωγής του Δήμου Τρίπολης, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Ποσειδώνα Τρίπολης και την κοινότητα Στενού, την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα δρόμου «Γεωργάντεια 2024», που θα πραγματοποιηθούν στο Στενό Αρκαδίας, θα λειτουργήσει περίπτερο αγροτικών προϊόντων. Οι καταναλωτές αναζητώντας ένα τοπικό προϊόν επιθυμούν να έχουν πρόσβαση στην ιστορία, την
Μετάβαση στο περιεχόμενο