ΑρχικήΚοινωνίαΘρήνος για τον 25χρονο Σπύρο Γιατρά από τη Γαστούνη

Θρήνος για τον 25χρονο Σπύρο Γιατρά από τη Γαστούνη

Μαύρος Δεκαπενταύγουστος ξημέρωσε για την Ηλεία, καθώς ένας ακόμα νέος έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα επί της Εθνικής Οδού Πύργου-Πατρών, στο ύψος της διασταύρωσης Σαβαλίων.

Πρόκειται για τον 25χρονο Σπύρο Γιατρά από τη Γαστούνη, ο οποίος παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα τραύματά του, βυθίζοντας την Ηλεία στη θλίψη.

Λίγο πριν από τις 8:30 το πρωί, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν εκείνος και ένα 27χρονος, κινούνταν με κατεύθυνση προς Γαστούνη, όταν από άγνωστη αιτία εξετράπη αριστερά από την πορεία του, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και «καρφώθηκε» σε κορμό δέντρου, με συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό των δύο νέων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του patrisnews.com, στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες για να απεγκλωβίσουν τους επιβαίνοντες, οι οποίοι στη συνέχεια διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης (ο 25χρονος) και στο Νοσοκομείο του Πύργου ο 27χρονος.

Ο 27χρονος, ο οποίος κατάγεται από την Λαμία, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Ήλιδας.

Ανείπωτος θρήνος στη Γαστούνη

Εικόνες αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στο Κ.Υ. Γαστούνης, όπου φίλοι και συγγενείς του άτυχου Σπύρου, στο άκουσμα του θλιβερού μαντάτου δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν ότι ο 25χρονος δεν είναι πια μαζί τους.

Ο Σπύρος Γιατράς, ήταν ένα παιδί πολύ αγαπητό στην Ηλεία, γιος του Σάκη Γιατρά, γνωστού φαρμακοποιού και γραμματέα της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ηλείας. Ο Σπύρος ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα του, αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη Φαρμακευτική, ήταν έτοιμος να ανοίξει τα φτερά του και να συνεχίσει την οικογενειακή κληρονομιά. Η μοίρα όμως επιφύλασσε γι αυτό την πιο άδικη και οδυνηρή κατάληξη.

patrisnews.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο